מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים.....05/10/2009
כל חיי עסקתי בספורט,ריצות,משחקי כדור,שחייה וכו'
כבר שבועיים אני לא מתאמן ומופיעים לי כאבים קלים באזור הברכיים(לא בברך ספציפית אני חושב)ברגל שמאל בעיקר והיה גם ממש מעט בימין.
1.האם הכאבים יכולים להיות בגלל שהגוף רגיל להתאמן ופתאום יש הפסקה מוחלטת?
2.האם הכאבים יכולים להיות בגלל שהייתי רגיל לרוץ על דשא ושינתי את המשטח לחוף ים ואדמה כבושה?משה בעצבים שמעתי שיכול להיות.
מעומס יתר זה לא,אני חושב,כיוון שבחודש האחרון העומס היה ממש נמוך.
ועוד משהו,אתמול עשיתי אימון כוח דיי קל לרגליים,שוב אחרי שבועיים שלא התאמנתי לרגליים או עשיתי פעילות,ואחרי כמה שעות הופיעו לי כאבים ברגל שמאל בצד ימין של הברך(הצד הפנימי)
כאב בזמן שאני הולך בלבד ,בזמן שאני מיישר את הרגל ומפעיל כוח,כאילו משהו מכווץ.הכאבים נמשכים עד עכשיו(יום למחרת כעבור יום שלם)רק כשאני הולך מיישר את הברך ומפעיל כוח.
3.זה האפשריות שזה יכול להיות?
תודהה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל השאלות אפשר לענות ב..
ד''ר יוני ירום27/10/2009כן!
הפעילות הסדירה והמנעות משינויים הנה הסוד להמנעות מכאבים מיותרים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)