מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שבר מרוסק בשוקנעמי פיינר14/11/2009
ב-15.9.2009 שברתי את השוק שבר מרוסק וקרעתי את המיניסקוס ברגל שמאל. קשה להאמין אבל נפגעתי בזמן קפיצה במהלך משחק כדור סל, הרגשתי שנפגעתי בזמן הקפיצה באויר. אני בת 48 עברתי ניתוח הצמידו לי לשוק פס מתכת עם ברגים ותפרו לי את המיניסקוס. אני חודשיים אחרי הניתוח אני אמורה להתחיל לדרוך על הרגל השבוע. אני מאוד אוהבת לעסוק בספורט ולטייל טיולים למטיבי לכת. בזמן האחרון נאמר לי שרוב הסיכויים שלא אוכל לחזור לפעילויות הרגילות שלי וזה מלחיץ אותי. מה עלי לעשות כדי לשפר את תיפקודי בעתיד ומה באמת צפוי לי לפי מקרים דומים. אשמח לשמוע עצות של אנשים שניפצעו פציעה דומה לשלי, ואיך היה השיקום.
תודה נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טווח פעילות
נעמי פיינר16/11/2009כיום חודשיים אחרי הניתוח אני יכולה לכופף את הברך עד 90 מעלות ולמרות שאני מדי יום רוכבת על אופני כושר ומנמיכה את הכסא בכל פעם אני לא מצליחה להגדיל את טווח הפעילות של הברך, וכל יום מחדש כשאני מתחילה את הרכיבה יש לי תחושת רגרסיה כי הסיבובים הראשונים מאוד קשים וכואבים, וזה די מתסכל יש לי הרגשה שאני לא מתקדמת. מה עלי לעשות? האם יש תרגילים אחרים שיכולים לעזור לי?
מחכה לתשובות. נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהלן נעמי
ד''ר יוני ירום18/11/2009האם את נמצא בשיקום?
האם נוכל לדעת מה מידת השבר ומה בדיוק עשו בניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים על הפציעה
נעמי פיינר18/11/2009השוק היתה מרוסקתממש מתחת הברך ועד לאמצע השוק, בניתוח הצמידו לעצם השוק פלטינה באורך של כ15 סמ עם 10 ברגים, ותפרו את המיניסקוס שנקרע. אני נמצאת בבית מקבלת תרגילים מפיזיוטרפיסט ומחר אני אמורה להתחיל לדרוך.
ניסיתי להוסיף צילום אך זה לא התאפשר בגלל סוג הקובץ.
אני אבדוק מאוחר יותר במכתב השחרור עוד פרטים רפואיים על הפציעה והטיפול שקיבלתי.
תודה נעמי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר- ביקשתי משרון שתעיף מבט ותוסיף
ד''ר יוני ירום18/11/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שרון רוזנמן19/11/2009שלום נעמי
השאלה היא האם את מטופלת ע"י פיזיותרפיה מעבר לתרגילים, כלומר-טיפול ידני.
לרב בכדי לשפר טווח תנועה יש צורך בעבודה מנואלית של פיזיותרפיסט ובמקביל עבודה עצמית ע"י תרגילים בכדי לשמר טווח זה.(בתאום עם הפיזיותרפיסט שמכוון את התרגילים למצבך)
כמובן שכל זה תלוי בהוראות המנתח ובטווח התנועה שהושג בניתוח.
בהצלחה
שרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)