מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במרפק....טניס אלבו?נתנאל24/11/2009
שלום לפני כ4 חודשים או יותר התחילו לי כאבים חזקים במרפק עקב מחק מטקות שהייתי משחק בתדירות גבוהה מאוד (כל יום כל יום כ6 שעות ויותר) לא ידעתי שהדבר פוגע במרפק אך השותף שלי למשחק סובל מזה שנים מטניס אלבו ולכן הפסקתי את המשחק כבר כמה חודשים שאני לא נגע במטקות חוצמזה שעכשיו חורף ....בנוסף אני משקולן שמתאמן בחדר כושר
הכאבים אומנם נחלשו מאוד אך עדיין יש תחושה של כאב במרפק בנגיעה בשריר אני מרגיש גירוי מאוד גדול ובמספר תרגילים בחדר כושר זה מאוד מגבהיל (במיוחד תנועות של יד אחורית) נבדקתי ע"י אורטופד מספר פעמים ונאמר לי שיש דלקת קטנה באיזור והוא לא רואה כלום
הפחד שלי שקייץ הבא הכאבים יחזרו כשאשחק שוב מטקות ....כיצד עליי למנוע הישנות של המקרה ? ומה הדרלך הטובה בשבילי לטפל היום?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם כך
ד''ר יוני ירום24/11/2009צריך לטפל!
אפשר בחיזוקים של השרירים של כף היד היוצאים מהמרפק
פיסיותרפיה
כדורים
זריקת קורטיזון
זריקת PRP
ואם הכל נכשל תמיד אפשר לנתח
מנוחה - אם עוזרת - מצויין ואם לא אז פשוט לא! לכן עדיף לטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)