מרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרפק
    נתנאל
    25/12/2009

שלום קיץ שעבר הרבתי לשחק מטקות מספר שעות ביום כמעט כל יום(המשחק שלי הוא במכות מאוד חזקות ומהירות) לקראת סוף הקיץ התחילו כאבים (בינוניים לא חזקים בכלל) והפסקתי לשחק תקופה בגלל ששמעתי על טניס אלבו ממטקות אמרתי אני ינוח
    אך אני מתאמן מזה שנים בחדר כושר במשקולות ולצערי הרגשתי כאבים בתרגילים מסוימים במפק ימין
    ניסתי מנוחה ארוכה לא עזר האורטופד בבדיקה פיזית לא מרגיש משהו מיוחד
    היום שעברו הרבה חודשים לא נגעתי במטקות והתאמנתי פחות עדיין אני מרגיש את המרפק
    (כאבים לא חזקים ולא מגבילים ביום יום ) אבל כשאני מתאמן אני מרגיש ולפני כמה ימים היה לי חום וכאב לי מאוד באיזור ובשורש כף היד) בנגיעה שלי בשני המרפקים בידים אני חש בהבדל אך אני לא יודע להסביר אותו אך במרפק ימין במישוש האיזור קצת יותר קשה (חשוב לציין שהכאב הוא לא בשריר או משהו כזה אלא אני מרגיש כאילו זה העצם או הגיד לפי הרגשתי)
    אני אשמח דוקטור אם תכוון אותי כיצד לפעול.....עוד כמה ימים אני אעשה אולטראסאונד ואני מוכן לשים מיליון דולר שלא ימצאו כלום אך אני מרגיש כאב איך עליי להיפטר ממנו
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרפק

הוספת תגובה

• דווקא אני מהמר שימצאו משהו אם יחפשו

ד''ר יוני ירום
    30/12/2009

פעולה לפי התוצאות
    נא דווח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר למרפק

נתנאל
    31/12/2009

אכן לא מצאו כלום במרפק האורטופד בבדיקה משלו לא רואה משהו חשוד הפיזיוטרפיסט שמטפל לי ברגליים (עקב נקע) גם לא מצ משהו במרפק וכך גם באולטראסאונד שום ממצא
    אך יש לציין שלאחר שהפיזוטרפיסט שיחק לי קצת בידיים עם כל מיני תנועות לא הרגשתי כאב באופן מיידי הכאב נעלם_אומנם לא הייתי פעיל במשך הימויים הבאים אך הרגשתי שזהו נפרטתי מהכאב) יומיים אחרי שוב התאמנתי עם משקולות גילתי בדיוק את התרגיל שגורם לכאב ....בשכיבה כאשר אני תופס מוט דבליו מעל המצח מרפקים מכופפים ועליי ליישר אותם..בפעולה זו אני עובד על יד אחורית...מיד עם סיום האימון שוב הרגשתי תרתיחה באיזור ויומיים אחרי אני כותב שוב עם הכאב המציק (הכאב הוא מורגש גם בחלק העליון של המרפק ובחלק התחתון של הזרוע באיזור השריר האחורי

מה שמעצבן אותי שלא מצליחים לאבחן לי את זה לכן אני מקווה שפירטתי מספיק ותוכל לחוות דעה
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו