נפיחות מנפילה באימון כדורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות מנפילה באימון כדורגל
    גל פרידמן
    08/01/2010

שלום אני בן 16 שחקן כדורגל אני נפגעתי באימון שנפלתי לא טוב קמתי הצלחתי ללכת ואחרי כמה ימים כבר חזרתי לשחק לא מזמן נפלתי שוב גם באותה צורה ועכשיו חזר כל נפיחות בקרסול בצד החיצוני עכשיו אני כבר מוטרד וממש מיאש אותי הדבר הזה אני לא יודע מה לעשות ואני ממש בדיכאון מזה למה אני שחקן שלא יכול לשבת דקה בבית אבל אם יש דרך למנוע דברים כאלה עוד פעם אני יעשה הכל אני ממש כבר בתסקול מזה ישמח שתעזור לי .. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נקיעות חוזרות של הקרסול

ד''ר יוני ירום
    10/01/2010

הינן ארוע נפוץ. למעשה כ 80% מהנוקעים עלולים לנקוע שוב.
    חייבים לבצע שיקום קרסול פיסיותרפי בעזרת תרגילים מתאימים
    בנוסף יש לשחק עם מייצב קרסול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייצב קרסול

.......
    27/01/2010

אני גם נקעתי את הרגל לפני שבוע בזמן ששיחקתי כדורגל ואני רוצה מייצב קרסול מאיפה קונים את זה ??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל חנות אורטופדיה

ד''ר יוני ירום
    31/01/2010

וישנן מספר רב של חנויות בכל מקום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו