החלמה מניתוח ACL

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מניתוח ACL
    שלומי
    23/01/2010

שלום,
    אני בן 44, לאחר 8 שבועת מניתוח של ACL. טווח תנועה של הברך כמעט מושלם, כיפוף 110 מעלות, ביישור כמעט מלא עם כאבים ביישור המלא.
    הבעיה - עדיין הברך נפוחה, באזור של האורטוסקופיה יש לי כאבים ונפיחות, כאשר אני עןלה או יורד מדרגות יש לי "המון" קליקים באזור הימני של הברך ( באזור הכניסה של האורטוסקופיה ), כאשר אני הולך ועושה תנועה חדה יש לי דקירה וכמעט נופל.עד לפני שבועיים עוד הלכתי עם קב אחד.
    בבדיקה אצל המנתח ( כרכבי מרמב"ם ) אמר שהוא לא רואה סיבה לכאבים ולנפיחות ונתן לי לשתות ארקוקסיה למשך 10 ימים.
    שאלתי - האם ייתכן כי אחד הברגים יצא, השתחרר ולכן הכאבים באזור?
    לפי מה שאני קורא בפורומים בשלב כזה הייתי כבר צריך להרים משקולות ולהתחיל בריצה קלה, אני רחוק מזה.
    אנא עזרתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מניתוח ACL

הוספת תגובה

• לא נראה כי הסיבה היא בבורג

ד''ר יוני ירום
    26/01/2010

למרות זאת כדאי לברר למה עדיין כואב לך וזאת בעזרת בדיקות הדמייה מתאימות
    יש לזכור כי התגובה וההתקדמות לאחור הניתוח הינה אישית אבל מכיון שהיית צריך להיות מסוגל ליותר ( בעיקר עקב טווח התנועה ) רצוי לברר הלאה אם משהו מפריע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו