מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רורןןרסחה של מפרקי הירכייםלירון24/03/2010
אני גבר בן 26, בריא, רץ חובב כ-10 שנים (מרוצי שדה, כ50 ק"מ בשבוע), בחצי שנה האחרונה
התחלתי להרגיש כאבים בתאומים ברגל שמאל (תחושה של עיקום) לאחר כ-2 ק"מ של ריצה. הכאב מופיע ואחריו אינני יכול לרוץ, אציין שאני יכול לרכב על אופניים או להתעמל על קרוס טריינר (אך אני מתגעגע לריצה)
הלכתי לרופא ספורט מומחה והוא איבחן - הרניה בa.t (אינטיור טיביאליס), הוא הפנה אותי למומחה לאוטרסאונד שאישר את הטענה של הרופא הראשון. הרופא המומחה הפנה אותי לרופא מומחה אחר (לשם ניתוח) שאמר שאין הרנייה ויש לי רטרוורסיה של מפרקי הירכיים ובזמן ריצה כדי לשמור על רגליים ישרות אני מעמיס על השריר.
אומנם הרגליים שלי קצת הולכות החוצה, אך זה אינו מסביר מדוע
א. אני מרגיש זאת רק ברגל שמאל (הוא טען שהיא קצת יותר מסובבת).
ב. אני מרגיש זאת רק אחרי 10 דקות.
ג. הכאב הוא כאב של סיבוב ולא של לחץ.
ד. הכאב התחיל באופן פתאומי.
הרופא המליץ לא לרוץ יותר אף פעם. אשמח אם מישהו נתקל במקרה דומה וקיבל הבחנה אחרת.
כמו כן אשמח להמלוץ ותרגילים (רק שמות) לחיזוק האיזור.
תודה,
לירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לירון - נא בצע MRI
ד''ר יוני ירום28/03/2010לברור הבעייה
לא נראה כי הבעייה הנה זו כיון שצריך מצב קיצוני ביותר של רטרוורסיה לגרימת הסימנים
לאחר הבדיקה מומלץ לפנות למומחה גפיים תחתונות של מתחת לברך (אצלנו יושב ד"ר שינדלר)
לפיתרון ניתוחי (כנראה ) לבעייה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)