שברי דחיסה....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שברי דחיסה....
    ברי
    19/04/2010

שלום, לפני כמספר שבועות בעקבות תאונת אופניים (כביש) חוויתי שברי דחיסה בחוליות L3 ו T12. השברים מוגדרים כשברים יציבים. אני מרגיש ממועד התאונה ועד היום שמצבי הולך ומשתפרו מיום ליום אני מרגיש מעט יותר טוב ולמעט השרירים (התפוסים) שמסביב לפגיעה אני חש טוב. רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחזור לרכב ולעשות ספורט, חשבו אולי לציין שאני טריאטלט ונושא החזרה לפעילות מאוד מטריד אותי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שברי דחיסה....

הוספת תגובה

• סיכוי טוב

ד''ר יוני ירום
    21/04/2010

במידה והשברים יציבים ולא ניכרת סכנה לתזוזה, השאר תלוי ברמת הכאב
    אופניים ושחייה לבטח , ריצה בהתאם ליכולת
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיקום ופיזיוטרפיה.

ברי
    22/04/2010

אני מודה לך על תגובתך, היא שיפרה את מצב רוחי ה"מוטרד" באופן משמעותי.
    מה קורה לגבי שיקום, פיזיוטרפיה, פעילות שיקומית כגון טיפולי כירופרקטיקה ופילאטיס.
    האם מומלץ להתחיל בפעילות שכזו עוד בזמן ההחלמה, האם יש לזה איזו שהיא משמעות לקצב ההחלמה וכדומה.
    ברי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשה קצת להגיד

ד''ר יוני ירום
    25/04/2010

הייתי נמנע מכירופרקטיקה למצב של החלמה משבר
    לאחר שיפחתו הכאבים - פילטיס עדין והדרגתי בהחלט מומלץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו