מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שברי דחיסה....ברי19/04/2010
שלום, לפני כמספר שבועות בעקבות תאונת אופניים (כביש) חוויתי שברי דחיסה בחוליות L3 ו T12. השברים מוגדרים כשברים יציבים. אני מרגיש ממועד התאונה ועד היום שמצבי הולך ומשתפרו מיום ליום אני מרגיש מעט יותר טוב ולמעט השרירים (התפוסים) שמסביב לפגיעה אני חש טוב. רציתי לדעת מה הסיכוי שלי לחזור לרכב ולעשות ספורט, חשבו אולי לציין שאני טריאטלט ונושא החזרה לפעילות מאוד מטריד אותי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיכוי טוב
ד''ר יוני ירום21/04/2010במידה והשברים יציבים ולא ניכרת סכנה לתזוזה, השאר תלוי ברמת הכאב
אופניים ושחייה לבטח , ריצה בהתאם ליכולת
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיקום ופיזיוטרפיה.
ברי22/04/2010אני מודה לך על תגובתך, היא שיפרה את מצב רוחי ה"מוטרד" באופן משמעותי.
מה קורה לגבי שיקום, פיזיוטרפיה, פעילות שיקומית כגון טיפולי כירופרקטיקה ופילאטיס.
האם מומלץ להתחיל בפעילות שכזו עוד בזמן ההחלמה, האם יש לזה איזו שהיא משמעות לקצב ההחלמה וכדומה.
ברי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה קצת להגיד
ד''ר יוני ירום25/04/2010הייתי נמנע מכירופרקטיקה למצב של החלמה משבר
לאחר שיפחתו הכאבים - פילטיס עדין והדרגתי בהחלט מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)