מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב שוקיים.מאיר15/07/2010
שלום.
אני מתאמן קרוב לשנה אימוני ריצה וכוח אינטנסיביים ולאחרונה התחלתי להרגיש מעין לחץ עלווה במעט כאב באיזור הקדמי של השוקיים.
לאחר מספר בדיקות (emg, אולטרא סאונד שרירים, דופלקס, מיפוי, רנטגן - עמוד שידרה) ובדיקה ע"י מס' אורטופדים מומחים איבחנו אצלי שין ספלינט. ראוי לציין ששוק ימין כואב יותר מאשר שוק שמאל אך בתוצאות במיפוי ניכר שיש שין ספלינט רק בשוק שמאל. נבדקתי ע"י ראש מחלקת אורטופדיה בשערי צדק והוא אמר לי שאני רוץ אך בוויסות מאמצים ותוך 6 שבועות הכאב יחלוף. הבעיה שהוא לא כ"כ חולף.. אני שם קרח באיזור השוקיים פעמיים ביום למשך 15 דקות. בעוד כחודשיים וחצי יש לי זימון לגיבוש מטעם הצבא - ועבורו נלחמתי מאוד.
אנני רוצה שהכל ירד לטמיו. איך אזרז את קצב ההחלמה?! האם זריקת קורטיזון תעזור?! ן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין מקום לקורטיזון ב SHIN SPLINTS
ד''ר יוני ירום15/07/2010בעייה לא ממש טובה
אפשר מדרסים, פיסיותרפיה , נוגדי גלקת
לאחרונה עלתה אפשרות של MRT - חפש באינטרנט (גלי תהודה מגנטים) שיכולים אולי להועיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מאיר16/07/2010מהו משך ההחלמה? לדעתך יש סיכוי שאגיע ללא כאבים לגיבושן לגיבוש?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשך ההחלמה משתנה
ד''ר יוני ירום19/07/2010ויכול לקחת מספר שבועות
שים קרח 30 דקות פעמיים ביום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)