כאבים במפרקי הידיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרקי הידיים
    בן
    15/02/2011

אני סובל תקופה מכאבים במפרקי היד, זה התחיל מתקופת התיכון שהייתי מתאמן (לא משהו מקצועי, הרבה אימוני ידיים) ונמשך מאז. כיום אני בן 22 ובחודשים האחרונים הכאבים התעצמו בעיקר במפרק כף יד ימין ובמרפק ימין. יש לציין שלא סבלתי מכאבים מתקופת התיכון, זה הופיע בהתחלה ממש כאבים מינורים on and off מה שנקרא ולרוב התעלמתי ואמרתי לעצמי מתי שהוא זה יעבור.
    כמו שאמרתי בחודשים האחרונים זה התעצם כנראה מהמשכיות של עבודה פיזית ועכשיו יש פעמים שאני ממש סובל.
    בנוסף אין נפיחות מוגזמת או אדמומיות ומרחב התנועה לא מוגבל משמעותית.
    כרגע אני מבין שפצעתי את עצמי ואני מתכנן ללכת לטיפול רפואי בהקדם, אני מעוניין לדעת כמה המצב חמור כרגע ממה שנסיתי להסביר.
    תודה לכל עזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים במפרקי הידיים

הוספת תגובה

• כאבים במפרקי הידיים - תגובה

שרון רוזנמן
    15/02/2011

לא ניתן להעריך חומרת פגיעה בדרך זו.
    את זה יוכל לעשות רופא שיבדוק אותך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין איזה הערכה כללית?

בן
    16/02/2011

אני כרגע נמצא בחו"ל ואני מגיע לארץ עוד חודש וחצי, אני יכול לעשות בדיקות פה במדינה שאני כרגע נמצא אבל זה תהליך וזמן ואני לא יודע אם משתלם לי להכנס לזה.
    המליצו לי בינתיים ללבוש תחבושות אלסטיות עם מריחה של משחות להורדת הכאב.
    יש להוסיף שמבנה הגוף שלי בריא וגם התזונה טובה ולא ידוע על מישהו במשפחה שהיה לו דלקת פרקים אז ככל הנראה זה נבע מפציעה שלא טופלה.
    אני יודע שצריך לבדוק את הבעיה אצל גורם רפואי בשביל לדעת מה הבעיה ספציפית, אני רק רוצה לדעת אם יש הערכה כללית לבעיה עצמה, משהו מנסיון או סיפתומים שניסיתי להסביר שיכול להעיד על משהו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו