נוזל בכתף כאבים עזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוזל בכתף כאבים עזים
    אני
    28/02/2011

גיד הסוב סקפולריס שמור הסתיידות מזערית בתוכו

גיד הסופרה ספינטוס מעובה הסתידות בחלק הלטרלי

ריבוי נוזל בבורסה ה-S.A.S.D

יתר הבדיקה תקינה ללא קרע.
    ראה צירוף.

הנני חולת לופוס SLE אחרי CVA נוטלת קומדין, עברתי בדיק U/S עקב כאבים עזים מזה כחודש והגבלה בתנועה. ללא שום חבלה. עקב היותי חולה מורכבת אינני יכולה ליטול משככי כאבים כפי שניתן לתת לכל אדם,כמו כן להזריק או לשאוב את הנוזלים עקב הקומדין,ו- APLA אנטי קרדיוליפין חיובי. בנעורי פרקתי מדי פעם את אותה כתף. אשמח אם תוכל להסביר לי
    1. את משמעות התוצאה?
    2.כיוון אין קרע האם פיזיותרפיה תוכל להקל ולהחזיר את המצב לקדמותו,? 3.מהו טיפול בגלי קול?
    4.למה בעצם הצטבר הנוזל ואיך ניתן לדעת איזו דלקת זוהי?
    5.האם יש טעם בביצוע בדיקה נוספת? לציין שהכאבים לא נסבלים בעיקר בלילה והדבר כבר נמשך כחודש.
    תודה לך אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוזל בכתף כאבים עזים

הוספת תגובה

• נוזל בכתף כאבים עזים - תגובה

שרון רוזנמן
    06/03/2011

יתכן וההסתיידויות הן הגורמות לדלקת ולכן הכאב. בכל מקרה כדאי להיבדק גם בדיקה קלינית שיכולה לעזור באיבחון. אולי עפ"י בדיקה זו יהיה כיוון לבדיקות נוספות.
    פיזיותרפיה בהחלט יכולה להקל.
    טיפול בגלי קול-יתכן והתכוונת לגלי הלם-יש הסוברים שזה עוזר לטיפול בהסתיידויות-כדאי להתייעץ עם הרופא המטפל לגבי טיפול זה,במיוחד נוכח בעיותייך הנוספות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו