מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נזק סלאפ דרגה 1 וINTERNA IMPIGMENTיובל29/03/2011
שלום רב , לפני כחודש וחצי פרסמתי בפורום הודעה לגביי הפציעה שלי. כאמור אני שחקן כדוריד ואובחנן לי נזק סלאפ דרגה 1 וINTERNAL IMPIGMENT . כמובן הכל בMRI ארטוגרפיה..
אני מחזק את הכתף בצורה אינטנסיבית/ פיזיוטרפיה אינטנסיבית. אך מתחיל לאבד תקווה. כי אומנם השרירים חזקים אך תחושת החוסר יציבות האחורית עדיין קיימת. ומתבטת בקליקים/חריקות וכאב בסוף תנועה, כאשר הקופסית הולכת קדימה.כמו כן מופיע גם כאב קטן וחיכוך באזור הסלאפ .
לגביי ניתוח באזור הסלאפ - התהליך דיי ברור לי. תופרים את הלברום ומציבים עוגנים. אך מה לגביי הImpigment. מה הוא התהליך הניתוחי. ואיך זה ישפיע לי על תקופת השיקום. כמו כן רציתי לשאול, כוון שנזק הסלאפ הוא רק מדרגה ראשונה האם זה מאיץ את תהליך ההחלמה/ מעלה את סיכויי השיקום/ מקל על השיקום, איך זה בא לידי ביטוי?
תודה מראש , יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק סלאפ דרגה 1 וINTERNA IMPIGMENT - תגובה
ד''ר יוני ירום30/03/2011כרגיל שאלות טובות
אפשר לעזור גם לצביטה (אימפינג'מנט) בניתוח
נזק דרגה נמוכה אכן משפר הסיכוי להצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)