מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פציעה בברך בעקבות חבלהאיילת11/04/2011
שלום,
ביום רביעי נפלתי וסובבתי את ברך שמאל. בעקבות כאבים עזים הלכתי למיון, שם עשו צילום ופסלו שבר, אמרו שיש חשד לפגיעה במיניסקוס. אתמול אחרי 3 ימי מנוחה מלאה כולל קירור הברך, הרמתה וחבישה, הלכתי לאורטופד. הוא אמר שיש מתיחה של הרצועות ולא קרע במיניסקוס ונתן לי לא מעט ימי מחלה.
הכאבים כבר פחתו וגם הנפיחות. כרגע כואב לי רק כשאני מנסה לישר את הרגל עד הסוף. האורטופד אמר ליישר את הרגל בשכיבה ולהרים ולהוריד כמה שאפשר.
השאלה שלי היא- אני עובדת במשרד ויושבת רוב היום. האם זה בסדר לחזור לעבודה?
על מה צריך להקפיד כדי לא לעשות נזק נוסף? האם חבישה תעזור? (האורטופד אמר שאין צורך לחבוש).
תודה,
איילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פציעה בברך בעקבות חבלה - תגובה
ד''ר יוני ירום12/04/2011צריך להמשיך ולהפעיל את הברך – עדיף בפיסיותרפיה
ישיבה ממושכת אינה יכולה להזיק אך יכולה לעקב את ההחלמה
באם הכאב ממשיך כדאי לעשות ברור שיכלול אולטרה סאונד אבחנתי לראות אם יש נזק ברצועות ואולי MRI לברור נזק בתוך הברך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)