ניתוח פריקת כתף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח פריקת כתף
    אבירן
    26/04/2011

שלום ד"ר יוני,
    לפני כ 15 (בהיותי בצבא) שנה עשיתי ניתוח למניעת פריקת כתף capsular shift בכתף ימין מאז לא היו פריקות והכל היה בסדר..
    לפני כחצי שנה החלטתי להתאמן בחדר כושר עם המגבלות הידועות לאנשים במצבי קרי : ללא תנועות פרפר,חתירה וכיו"ב ,רק משקלים קלים עד 15 קג, וכאשר אני מרגיש רעידות אני מפסיק או מוריד משקל.

מאז שאני בחדר כושר יש לי תחושות של חולשה תמידית בכתף וקצת רעידות ותחושה שאני עלול לפרוק אותה בכל רגע..
    בכלל שאני קם בבוקר הייתי מרגיש כאילו הכתף רדומה ובמשך היום זה מסתדר,
    הלכתי לרופא בקופח והנ"ל עשה לי בדיקות כח תנועתיות בכתף ואמר שהכל בסדר ואין מה לעשות בנדון.
    כמובן שהפסקתי עם המשקולות(לפני חודשיים) ועברתי רק לריצות ולמכשירי תנועה וקרוסים.
    1) האם עליי לעשות MRI או צילום רק כדי להיות בטוח?
    2) האם סיכויי הכתף להיפרק שוב גדלו ? האם הכאב\תחושה תיפסק לאחר זמן כלשהוא ?
    3) יש תרגילים לחיזוק הכתף או שהכתף בעצם הרוסה לגמרי ויש לשמר מצב קיים ? האם אני יכול להמשיך להתאמן במכון כושר ?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח פריקת כתף

הוספת תגובה

• ניתוח פריקת כתף - תגובה

ד''ר יוני ירום
    28/04/2011

קיימים תרגילים ספציפים לחיזוק הכתף - פנה לפיסיותרפיה טובה להדרכה
    אבל, התיאור באמת מעורר דאגה קלה והייתי פונה למומחה כתף ספציפי לצורך ברור ובדיקה יסודית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו