מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח פריקת כתףאבירן26/04/2011
שלום ד"ר יוני,
לפני כ 15 (בהיותי בצבא) שנה עשיתי ניתוח למניעת פריקת כתף capsular shift בכתף ימין מאז לא היו פריקות והכל היה בסדר..
לפני כחצי שנה החלטתי להתאמן בחדר כושר עם המגבלות הידועות לאנשים במצבי קרי : ללא תנועות פרפר,חתירה וכיו"ב ,רק משקלים קלים עד 15 קג, וכאשר אני מרגיש רעידות אני מפסיק או מוריד משקל.
מאז שאני בחדר כושר יש לי תחושות של חולשה תמידית בכתף וקצת רעידות ותחושה שאני עלול לפרוק אותה בכל רגע..
בכלל שאני קם בבוקר הייתי מרגיש כאילו הכתף רדומה ובמשך היום זה מסתדר,
הלכתי לרופא בקופח והנ"ל עשה לי בדיקות כח תנועתיות בכתף ואמר שהכל בסדר ואין מה לעשות בנדון.
כמובן שהפסקתי עם המשקולות(לפני חודשיים) ועברתי רק לריצות ולמכשירי תנועה וקרוסים.
1) האם עליי לעשות MRI או צילום רק כדי להיות בטוח?
2) האם סיכויי הכתף להיפרק שוב גדלו ? האם הכאב\תחושה תיפסק לאחר זמן כלשהוא ?
3) יש תרגילים לחיזוק הכתף או שהכתף בעצם הרוסה לגמרי ויש לשמר מצב קיים ? האם אני יכול להמשיך להתאמן במכון כושר ?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פריקת כתף - תגובה
ד''ר יוני ירום28/04/2011קיימים תרגילים ספציפים לחיזוק הכתף - פנה לפיסיותרפיה טובה להדרכה
אבל, התיאור באמת מעורר דאגה קלה והייתי פונה למומחה כתף ספציפי לצורך ברור ובדיקה יסודית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)