מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בשוקיים אשמח למענה.אושרי24/05/2011
אני בן 18.
יש לי כבר מספר חודשים כאבים באזור שוק רגל ימין.
הכאב אינו ממוקד והוא פחות או יותר בכל אזור השוק ומדי פעם ישנן הקרנות לכף הרגל ולאזור הברך והירך..
יש כאב דומה שבא לעיתים רחוקות וקלות יותר בשוק השמאלית.
יש לציין כי הייתי במסגרת פעילות ספורטיוית נמרצת פעמיים בשבוע מספר חודשים לפני הכאבים ובערך חודשיים עם הכאבים.
הכאבים אינם רציפים והם באים והולכים. דווקא שהפסקתי את הפעילות הספורטוית אני מרגיש איזושהי החמרה קלה..
עכשיו אני כמעט 3 חודשים ללא פעילות רציפה, עם הפוגות קלות. ואיני חש בשינוי כלל.
האורטופד אומר שצריך לנוח.. אבל אני מרגיש שזה לא עוזר.
אין לי פלטפוס.
אני מאוד אשמח לתשובה טובה ונקווה שגם לא מדאיגה:)
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשוקיים אשמח למענה. - תגובה
ד''ר יוני ירום24/05/2011קרוב לודאי ומדובר בתגובת מאמץ הנקראת שין ספלינטס
התופעה מחייבת התייחסות רצינית משום שאינה עוברת בקלות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לציין
איתי01/06/2011רציתי לציין כי בבדיקת מיפוי עצמות כללי שעשיתי לא מזמן (בקשר לגב זה היה) התוצאות היו תקינות ולא הראו משהו חריג או תסמין של משהו בשוקיים/גב..
זה עדיין אותה תופעה שציינת, שין ספלינטס?
בכל מקרה אני אפנה לרופא מומחה אך אשמח לשמוע גם דעתך ;)
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי לציין - תגובה
ד''ר יוני ירום06/06/2011אכן כן
עד שלב מתקדם לא יראו כלום במיפוי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)