לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הגדלת חזה
    מייה
    24/07/2011

שלום
    אני 4 ימים אחרי הגדלת חזה ומאוד מבואסת מהגודל.. 250 מתחת לשריר נראה מאוווד קטן... אחרי הניתוח אמר המנתיח שבקושה הצליח להכניס את השתל ואם זה הייה 275 לא הייה נכנס... האם יש לי סיכוי בשתל יותר גדןל בניתוח חוזר? או עליי להסתפק ב 250... שמעתי אם רוצים להחליף שתל אז לפחות להוסיף עוד 100 cc.. אם כך אז אם אפשר לעבור ניתוח מתקן אני צריכה לפחות שתל בגודל 350CC... אני בעלת מבנה גוף מאוד צר שוקלת 47 ק"ג והגובה 160.. הייה לי חזה שטוח שלא גדל גם בהריון וההנקה... אם ה 250 בקושה נכנס יש לי סיכוי עם ה 350??
    לפני הניתוח הייתה מידת החזייה 75 ולא משנה A או B או C .. כי ההיתי שטוחה.. עכשו אני 75B.. והייתי רוצה להגיע ל 75C...

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הגדלת חזה

הוספת תגובה

• תגובה למיה

חגית
    24/07/2011

היי גם אני אמורה לעבור ניתוח מתחת לשריר, איך ההרגשה? חוץ מהגודל שזה בעיה בפני עצמה.... איך עוצמת הכאב? שורדים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית

מייה
    24/07/2011

שלום
    יש לי כאבים רק בצד אחד.. מאוג קשה כשרוצה לקום מהמיטה. . ובבקור כשמתעוררת מרגישה שהשרירים תפוסים.. אני לא מרוצה מהגודל בגלל כך מרגישה שזה לא שווה את הכאב.. לך נראה לי יהיה אחרת כי השתל הוא בגודל יפה.. כמה את משלמת עבור הניתוח?
    שיהיה לך בהצלחה
    והחלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מייה תודה

חגית
    24/07/2011

אני עוד מתלבטת בגודל בין 385 לבין 400 וגם בחברות 385 של אלרגן ו-400 יורוסיליקון, עד כה שילמתי 16100 ועודיש לי לשלם 2400 לחדר ניתוח ולחזיה .... מקווה שאהיה מרוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיה

חגית
    24/07/2011

של איזו חברה השתל שלקחת? את יודעת? וכמה את שילמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לחגית

מייה
    24/07/2011

השתל של חברת מינטור... עשיתי דרך כללית אסתטיקה ויש לי פלטינום.. שילמתי 9200 ש"ח..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו