לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר הגדלת חזה
    מייה
    28/07/2011

שלום
    אני 8 ימים אחרי הגדלת חזה מתחת לשריר.. אתמול הייתה לי הרגשה טובה ללא כאבים. הבן שלי הייה חולה (12 ק"ג) בגלל כך הרמתי אותו כמה פעמים ביום וזה לפעם ראשונה לאחר הניתוח..עבדתי גם בבית ובישלתי..בקיצור עבדתי המון בידיים.. בערב כשסיימתי התחלתי להרגיש משהוא מוזר בשד ימני שהוא החלים מהר לפני השמלי ולא היו לי בו כאבים קודם... (אני משתמשת ביד ימין).. ההרגשה היא כשאני מזיזה את היד או את הגוף או מחזיקה משהוא ביד לא שיש כאבים אלא כמו שנמתח משהוא בשד.. גם הוא נהיה יותר רך.. ההרגשה בכלל לא נעימה.. האם יש מקום לדאגה? האם נהיה נזק לשתל? המנתיח שלי שהייתי בביקורת אצלו לפני יומיים הוא מאוד רחוק (שעה וחצה) ויש לי ביקורת ב 23.8.. האם לחכות לביקורת או עלי לפנות אליו במהירות?? אם אין כאבים ואני מרגישה טוב מתי אני יכולה לחזור לפעיולות יומיומית רגילה?
    סליחה שישי לי הרבה שאלות
    ותודה לכם מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר הגדלת חזה

הוספת תגובה

• לאחר הגדלת חזה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    28/07/2011

מייה שלום
    לא ניתן לתת לך תשובה בלי בדיקה. מומלץ להתייעץ עם המנתח שלך ולדווח לו על תחושותיך על מנת לקבל ממנו תשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי מאיה..כנסי בבקשה

75B
    29/07/2011

אני מתכננת לעשות ניתוח עוד חצי שנה בערך..ואני מאוד אשמח אם תשתפי אותי במה שהרופא אמר לך...

האם באמת קרה נזק כי התאמצת מוקדם מהרגיל או שזה קרה בלי קשר למאמץ שלך...

נורא מסקרן אותי כל הבעיות הללו..ממש אשמח אם תעדכני

החלמה מהירה : )

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

מייה
    31/07/2011

שלום
    אז כך אחרי שיחה עם המנתיח שלי אמר לי שלא צריכה לדאוג וכי זה קרה כי חזרתי לפעילום פיזית בלי הדרגה... עכשו אחרי מנוחה של יומיים כמעט אין לי כאבים.. ואני מרגישה מצויין.. באמת זה ניתוח שווה .. למרות הכאבים בימים הראשונים אבל זה שווים את החיים שמקבלים אחרי..
    למרות שבהתחלה לא הייתי מרוצה מגודל השתל אבל היום אני כן מרוצה ואני בטוחה שכשאחליף שתל בעוד כמה שנים אני אתעקש על שתל יותר גדול..

שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זהו ש...

75B
    31/07/2011

אני נורא פוחדת לקבל תוצאה של ציצי גדול...

ומצד שני אני פוחדת להתעקש על "אני רוצה חזה קטן וטבעי..."

נקווה שבאמת יהיה לי הצלחה...ושהכל יהיה בסדר גם בעוד כמה שנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז כך

מייה
    01/08/2011

דעתי כדאי ך היות ביעוץ אצ ד"ר אשכנזי שאצו עברתי את הניתוח.. הוא לא ממיץ על שתלים גדולים בג ההשכות העתידיות שלהן... והוא עובד פי סרגל ולפי מה שמתאים למדידות הגוף שלך....

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו