סרומה בשד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרומה בשד
    טלי
    04/08/2011

שלום.
    עברתי ניתוח להחלפת שתלים עקב קרע באחד מהם. בשד בו היה השתל הקרוע, התפתחה סרומה מידד לאחר הניתוח. 4 פעמים הרופא ניקז והשד התמלא שוב.
    הוכנס לי נקז לשבוע, כמות הנוזל הייתה קטנה בסוף והנקז הוצא. כעת שוב השד מתמלא בכמות די רציניצ.
    מה אפשר לעשות? האם יש לזה פתרון בכלל?
    אני די מיואשת! משתגעת מלחץ.. האם אתה מכיר מישהו שנרפאה מסרומה? בלי ניתוח....
    ואם הפתרון האחרון הוא ניתוח, מוציאים ומכניסים שתל מחדש...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרומה בשד

הוספת תגובה

• סרומה בשד - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    04/08/2011

טלי שלום
    סרומה אכן יכולה להיות לעתים מאד עקשנית. אין פתרונות קסם לסרומה, כל מה שעשו לך עד כה הוא מה שצריך לעשות. וצריך להיות יותר עקשניים מהסרומה. במרבית המקרים היא תעלם או תצטמצם לכמות שלא תפריע. רק לעיתים רחוקות יש צורך בהחלפת שתל וגם אז הסרומה עלולה לחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד משהו קטן..

טלי
    04/08/2011

א. האם לדעתך חבישת לחץ(מזה??) יכולה לעזור?
    ב. האם יתכן לומר שיש לי נקז בגוף עקב זיהום בשד מהנקה או משהו... אני מתביישת ממקום העבודה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו