לאחר ניתוח הרמת והקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח הרמת והקטנת חזה
    מישל
    05/08/2011

שלום רב,
    אמנם אני כבר שנה וחצי לאחר הניתוח, אבל יש עניין שמטריד אותי בימים האחרונים, בשבועות האחרונים.
    תוצאת הניתוח הביאה לגודל חזה B75, אם כי החזה נראה גדול מ-B75.
    משום מה, ולא ברור לי למה ומדוע, הרופא שניתח אותי, אמר לי לאחר הניתוח לקנות גוזיה ולא חזיית ספורט.
    האם יתכן ויש מצב, שבגלל שלא לבשתי חזיית ספורט לאחר הניתוח, אלא לבשתי גוזיה (גוזיה איכותית) החזה התמקם במקומו הטבעי, כמו שאומרים, אבל נמוך יותר?
    כלומר, האם יתכן ויש מצב, שאלמלא הייתי לובשת חזיית ספורט לאחר הניתוח, החזה היה מתמקם במקום גבוה יותר, ממה שהוא ממוקם כיום? או שלא היה, בסופו של דבר, הבדל משמעותי, בין אם הייתי לובשת חזיית ספורט, לבין זה שלבשתי גוזיה?
    מחכה לתשובה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מחכה לתשובה ולתגובה - מה עם תגובה?

מישל
    08/08/2011

בבקשה.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח הרמת והקטנת חזה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    08/08/2011

היי ישל,

רוב הסיכויים שאין לכך משמעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מישל
    09/08/2011

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו