לפני ניתוח ומבולבלת משאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני ניתוח ומבולבלת משאלות
    גל
    22/08/2011

אודה לקבלת חוות דעתך המקצועית בכמה שאלות המטרידות אותי לפני ניתוח הגדלת חזה.אני אמורה לעבור בחודש הבא הגדלת חזה 400 סיסי,מתחת לשריר.
    האם אתה נוטה לעבוד יותר עם שתלים מחוספסים בניתוחים שלך או שלפעמים גם עם חלקים?
    האם זה נכון שאת השתלים המחוספסים אפשר לשים רק מעל השריר או גם מתחת לשריר?
    והאם זה נכון שהמגע של השתלים החלקים טבעיים יותר מהמגע של השתלים המחוספסים-במידה וממקמים אותם מתחת לשריר?
    ושאלה אחרונה,ברשותך,האם יש צורך בידע מוקדם בעבודה עם שתלים מחוספסים ויש טעם בלהתעקש שרק אותם אני רוצה?
    תודה מראש על עזרתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפני ניתוח ומבולבלת משאלות - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    24/08/2011

גל שלום
    עליך לסמוך על המלצות המנתח שלך.
    במידה ואינך בוטחת בו פני ליעוץ נוסף. לכל מנתח יש העדפות לגבי השתלים שאיתם הוא משתמש. לכן ההעדפות של מנתח אחר אין רלוונטיות.
    שוחחי שוב עם המנתח שלך על מנת לקבל תשובות לשאלותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלות על הגדלת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    28/08/2011

היי,

אני משתמש בשתלים מחוספסים בלבד.
    ניתן לשים שתלים אלו מעל או מתחת לשריר.
    תחושת המגע היא זהה מאחר ורקמת השד שנמצאת מעל השתל מטשטשת כל הבדל אפשרי בין המעטפת החלקה למחוספסת.
    אין הבדל בצורת העבודה בין שתלים מחוספסים וחלקים.י

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו