מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעירה של התפרלינוי30/08/2011
שלום,
לפני 3 שבועות עשיתי ניתוח הרמה והגדלה. החתך בוצע סביב העטרה וחתך אנכי מהעטרה למתחת לקפל השד.
לפני שבוע נפתח לי קצה התפר מתחת לשד ואתמול נפתח לי התפר באותו מקום בשד השני.
הרופא שלי אמר לי לקנות פדים שנקראים AQUACEL AG (עם יוני כסף) כדי לחטא את האיזור ולהחליף את החבישה פעמיים ביום.
שאלתי היא, האם פתיחה של התפר מעיד על דחיית השתל? האם זו תופעה נפוצה?
לא כדאי לקחת אנטיביוטיקה במצב כזה? והאם זה יכול לנבוע ממאמץ?
אודה לתשובתך, אני לחוצה מזה מאוד...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת...
לינוי30/08/2011הוכנסו לי שתלים של חברת סילימד האם אלו שתלים מוכרים וידועים כבטוחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפעירה של התפר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר30/08/2011לינוי שלום
פתיחת התפר אינה מעידה על דחית השתל.
התפר נפתח כתוצאה ממתח בעור באזור כתוצאה מההרמה וההגדלה.
הטיפול שקיבלת הוא מתאים ואם המנתח שלך לא המליץ על אנטיביוטיקה אז כנראה שהוא לא רואה צורך בכך.
התופעה מוכרת וברוב המקרים התפר נסגר ומתאחה יפה. אין לכך קשר למאמץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?