מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך...עבור ד"ר פרידמןשואלת08/09/2011
שלום, תודה לך...
כרגע יש לי שתלים של מנטור 300C פרופיל Moderate קוטר 12.6 / גובה 3.6
אני רוצה להחליף ל 425C פרופיל גבוה קוטר 12.5/ גובה 5.1
הסיבה שאני רוצה להחליף זה שהשתלים שיש כרגע נמוכים מהפרופיל.
נגיד והחלפתי:
1) לאחר כמה שנים השתלים יכולים להיות נמוכים יותר כשמשתנה צורת השד, (כמו שהסברת בהודעה קודמת?)?
2) האם מה שבחרתי 425C פרופיל גבוה, במראה גדולים ממש לעין מ 300C פרופיל נמוך?
3) רשמת שאם השתל גדול יותר, ריקמת השד תאבד יותר נפח, זה אומר שהשד לאחר החלפת שתל ל (425Cפרופיל גבוה) עם הזמן יהיה יותר קטן מ (300C MODERATE)?
4) אני רוצה להחליף מסיבה שכרגע השתלים נמוכים מפרופיל, האם מומלץ / כדאי להחליף?
אודה לך אם תענה לי באופן מסודר, כדי שאבין, ממש חשוב לי כדאי לדעת אם להחליף, כי רגע אני לא מרוצה, השתלים נמוכים בפרופיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החלפת שתלים
ד''ר נמרוד פרידמן09/09/2011היי,
תגובת הגוף לניתוח היא אינדבידואלית ולכן לא ניתן לצפות מראש את מידת השינוי ומתי הוא יתרחש.
מדובר בשתל גדול בכמעט 50% מהשתל הקודם ולכן יהיה הבדל משמעותי לא רק בגודל אלא גם בצורה. השד יהיה עגול יותר עם מראה של פוש-אפ.
כפי שציינתי קודם, לא ניתן לצפות את מידת השינוי שתהיה בשד כתוצאה מהחלפת השתל.
לצערי אין אפשרות להמליץ על הטיפול הנכון במקרה שלך ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)