מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חזה נפול וקטןשני18/10/2011
שלום,
שמי שני ואני בת 24
יש לי חזה קטן ונפול,התעניינתי לגבי הרמת חזה ונאמר לי שאנני יכולה רק להרימו מכיוון שצריך גם שתל.הבעיה שהשתל שהציעו לי גדול מדי בעיני ואני מאוד רוצה להשאיר את החזה שלי בגודלו הנוכחי או להקטינו,אך לא להגדילו.
האם ניתן במצב הזה לעשות הקטנת חזה+הרמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חזה נפול וקטן - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר18/10/2011שני שלום
בדרך כלל ניתן לעשות ניתוח הרמה ללא הגדלה. אך ללא בדיקה,קשה לתת תשובה מקצועית שתתאים לך ולמבנה השד שלך. יש לקחת בחשבון שלאחר בניתוח הרמת חזה השד יהיה מעט קטן יותר.
ניתן להשתמש בשתלים קטנים על מנת לשמור את גודל השד לאחר הניתוח קרוב לגודלו הנוכחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתשובה לתגובתך
שני19/10/2011הייתי כבר אצל שני פלסטיקאים ומכיוון שהשדיים שלי נפולים,נאמר לי שככול שהשתל יהיה גדול יותר ככול שתוצאות הניתוח יהיו טובות יותר בגלל נפילת השדיים.
נאמר לי שאם יושתלו לי שתלים קטנים הצניחה של השד תהיה גדולה יותר.
לא אכפת לי שהשד שלי יהיה קטן יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת חזה
ד''ר נמרוד פרידמן22/10/2011היי שני,
ניתן בהחלט להתאים שתלים קטנים אשר בשילוב של הרמה יתנו לך את המראה שאת חפצה בו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?