חזה נפול וקטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חזה נפול וקטן
    שני
    18/10/2011

שלום,
    שמי שני ואני בת 24
    יש לי חזה קטן ונפול,התעניינתי לגבי הרמת חזה ונאמר לי שאנני יכולה רק להרימו מכיוון שצריך גם שתל.הבעיה שהשתל שהציעו לי גדול מדי בעיני ואני מאוד רוצה להשאיר את החזה שלי בגודלו הנוכחי או להקטינו,אך לא להגדילו.

האם ניתן במצב הזה לעשות הקטנת חזה+הרמה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חזה נפול וקטן

הוספת תגובה

• חזה נפול וקטן - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    18/10/2011

שני שלום
    בדרך כלל ניתן לעשות ניתוח הרמה ללא הגדלה. אך ללא בדיקה,קשה לתת תשובה מקצועית שתתאים לך ולמבנה השד שלך. יש לקחת בחשבון שלאחר בניתוח הרמת חזה השד יהיה מעט קטן יותר.
    ניתן להשתמש בשתלים קטנים על מנת לשמור את גודל השד לאחר הניתוח קרוב לגודלו הנוכחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בתשובה לתגובתך

שני
    19/10/2011

הייתי כבר אצל שני פלסטיקאים ומכיוון שהשדיים שלי נפולים,נאמר לי שככול שהשתל יהיה גדול יותר ככול שתוצאות הניתוח יהיו טובות יותר בגלל נפילת השדיים.
    נאמר לי שאם יושתלו לי שתלים קטנים הצניחה של השד תהיה גדולה יותר.
    לא אכפת לי שהשד שלי יהיה קטן יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    22/10/2011

היי שני,

ניתן בהחלט להתאים שתלים קטנים אשר בשילוב של הרמה יתנו לך את המראה שאת חפצה בו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו