החלפת שתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלפת שתלים
    שני
    07/11/2011

בשנת 2005 שהייתי בת 18 עברתי ניתוח להגדלת חזה לא היה לי חזה ושמתי שתלים בצד אחד 335cc ובצד השני 365cc
    היום אחרי כמה שנים בגיל 24 החזה שלי נהיה ממש גדול וכבד ואני מעוניינת להחליף את השתלים לקטנים יותר, השאלה שלי האם יש אפשרות להחליף את השתלים והחזה שלי לא יהיה נפול?? מה הסיכונים של זה?? האם עדיף לחכות לאחרי לידות? חשוב לי לציין שמאז גיל 18 הגוף שלי השתנה ועליתי במשקל של לפחות 5 קילו האם זה אפשרי שהוא גדל כל כך בגלל זה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלפת שתלים

הוספת תגובה

• החלפת שתלים - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    08/11/2011

שני שלום
    בדרך כלל כאשר מקטינים שתל יש לבצע הרמה אך כמובן שתשובה מדויקת יותר ניתן יהיה לתת לאחר בדיקה.
    יש כמובן לקחת בחשבון עד כמה מקטינים את השתל, נתון זה ישפיע על מידת נפילת השד.
    הסיכונים הם כמו בכל ניתוח כפי שבוודאי הוסבר לך בניתוח הראשון שעברת, סיכון לזיהום, היווצרות קפסולה צלקות ניתוחיות שבמקרה של הרמה הן רבות יותר מאשר בהגדלה פגיעה בתחושה ובחיוניות הפטמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו