שתלים תוצרת צרפת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלים תוצרת צרפת
    שרון
    20/12/2011

קראתי היום על שתלים מצרפת PIP מסוכנים שמי שעבר השתלה יצור קשר עם הרופא.
    אני עברתי הגדלת שדיים לפני שנה תוצרת צרפת. השתלים שלי לא PIP .איזה שתלים תוצרת צרפת חוץ מ-PIP מגיעים לארץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלים תוצרת צרפת

הוספת תגובה

• שתלים לשדיים תוצרת SEBIN

שרון
    20/12/2011

עברתי ניתוח בשדיים לפני 13 חודש עם שתלים מתוצרת SEBIN שהם תוצרת צרפת. היום קראתי על שתלים של PIP שהמושתלות צריכות לפנות לרופא. האם השתלים SEBIN בטוחים כי קראתי שרוב הרופאים בארץ משתמשים בשתלים של מנטור. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלים לשדיים תוצרת SEBIN - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    20/12/2011

כיום מוכרת בעיה רק עם השתלים של חברת PIP. לא ידוע לי על בעיה עם שתלים של חברת SEBBIN.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלים תוצרת צרפת - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    20/12/2011

שרון שלום
    בארץ נמכרים שתלים של חברת SEBBIN ושתלים של חברת EUROSILICONE . לא ידוע לי אם עדיין נמכרים בארץ שתלים של חברת PIP אך מומלץ לוודא עם המנתח באיזה שתלים הוא השתמש לניתוח שלך. כמו כן אמורה להיות לך תעודת אחריות שבה מצוין שם השתל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו