מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא בטוחה לגבי סוג הסיליקון שיש לילאה16/01/2012
שלום, אני בת 45.
עשיתי הגדלת חזה לפני הרבה שנים ( לא זוכרת כמה במדויק )
בזמן האחרון שומעים רבות על "בהלת הסיליקון" . הבנתי שיש סוג או כמה סוגים של שתלי סיליקון שיכולים לגרום לסרטן חס וחלילה או לבעיות אחרות..
הבעיה היא שאני לא יודעת איזה סוג שתלים יש לי, והמקום שבו עשיתי את ההגדלה פשט רגל מזמן. איך אני יכולה לברר ? מהו שמו של הסוג המסוכן של השתלים ? מה לעשות ? תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא בטוחה לגבי סוג הסיליקון שיש לי - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/01/2012לאה שלום
השתלים הבעייתיים נקראים PIP. שאר השתלים שנעשה בהם שימוש בארץ תקינים.
מומלץ להתקשר לרופא שניתח אותך. יתכן והוא ידע לתת לך תשובות לגבי סוג השתל שיש לך.
בררי במשרד הבריאות אם השם של המנתח שלך מופיע בין שמות הרופאים שהשתמשו בשתלי PIP.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוחה לגבי הסוג-ד"ר אברהם ריגלר
לאה16/01/2012אני לא מצליחה למצוא מידע עליו .. קוראים לרופא ד"ר אברהם ריגלר..
יש לך מושג באיזה סוג שתלים הוא משתמש ? עשיתי את הניתוח בערך לפני 10 שנים.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא בטוחה לגבי הסוג-ד"ר אברהם ריגלר - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר17/01/2012לאה שלום
דר' אברהם ריגלר היה המשתמש העיקרי בשתלי PIP שהם השתלים הבעייתיים. אין ביכולתי לתת תשובה וודאית לגבי סוג השתל שלך אבל מומלץ מאד להיות במעקב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?