מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנת חזהשירה31/01/2012
שלום יש לי בת בגיל 18 ויש לה חזה די גדול בעיקר ביחס לגוף שלה כי היא רזה
רציתי לשאול את דעתך על ניתוח אם כדאי לבצע כזה ניתוח ואם זה כדאי גם בגלל הגיל וגם בגלל הסיכונים
הבת שלי מאוד מתביישת ואנחנו גם בחברה דתית שזה לא נהוג לכן רציתי גם לשאול אם יש אפשרות לעשות ניתוח עם מינימום צלקות ואם כן היכן
בתודה מראש שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר31/01/2012שירה שלום
במידה ובתך עברה את שלב ההתבגרות המינית ניתן לבצע את הניתוח.
הניתוח יכול להתבצע דרך קופת החולים שלכם במידה והבת עומדת בקריטריונים של הקופה לאישור.
הצלקות בניתוח הן מסביב לעטרה, מקו העטרה לקפל התת שדי ובקפל התת שדי.
טיב הצלקות תלוי בעיקר בכושר הריפוי של העור של בתך ולא ניתן לצפות מה יהיה טיב הצלקות.
בחלק גדול מהמקרים לא ניתן להניק לאחר הניתוח.
מאידך, המנותחות מביעות שביעות רצון גדולה לאחר הניתוח ותחושה של הקלה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה- גם אני התלבטתי הרבה!!
עינת01/02/2012שלום שירה-
אני מגיעה גם מהמגשר הדתי וההתלבטויות שלי היו רבות. אחותי מגיל 18 המיעה לי לעשות אבל תמיד אמרתי שככה ה' ברא אותי ולא רע לי עם זה ועוד שחשבתי המון על הנקה.
היום אני בת 27 והגעתי להחלטה שאני עושה את הניתוח כי אני מעדיפה לשמור על הבריאות שלי. אומנם בגיל 18 מרגישים יותר אי נוחות בגלל הבגדים ושכולם מסתכלים רק על החזה שלך-ולא משנה באיזה מגזר את!!- הלכתי לאורטופד וביקשתי לעשות דרך הקופה- יצא שכבר יש פגיעה בגב עליון! מי יודע אם הייתי עושה יותר מוקדם זה לא היה..אבל ב"ה גם זה לטובה.
כמה ימים אח"כ אישרו לי מקופ"ח ואני עושה ניתוח בקרוב, ב"ה.
לומר לך שאני לא חוששת מההרדמה, צלקות, החלמה??! ברור שכן!! אבל שוחחתי עם בנות ועם הזמן הצלקות מתבהרות ויש כאלה שהבעלים אפילו לא שמו לב לזה ולא ידעו שעשתה ניתוח מעולם!!
אם תרצי אוכל לעדכן אותך אחרי הניתוח!
בהצלחה!!:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הקטנת חזה
מירי12/03/2013שירה אשמח אם תעדכני אותי איך עבר הניתוח.
מקווה ששלומך בטוב,
מירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח הקטנת חזה
מירי12/03/2013אשמח לדעת פרטים על הניתוח.
מקווה ששלומך בטוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממליצה מאד מניסיון
...09/10/2012אני עשיתי את הניתוח בגיל 18 ולא מתחרטת ולו לרגע, התלבטתי מאד אם לחכות כמה שנים ואני יכולה להגיד בלב שלם שבמקרה הזה אין טעם לחכות כי מדובר באיכות חיים, כאבי גב, חוסר בטחון וכיו"ב שרק מתחזקים ככל שדוחים את הניתוח וחבל כל עוד אפשר לסיים עם זה עכשיו... בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אני ממליצה עלך הקטנה
רענן21/10/2012הקטנתי אחרי לבטים ופחדים, בגיל 22 ואחרי שנגרם קצת נזק לגב. גם אני נעזרתי במימון קופ"ח ועשיתי עם פרופוצריה שיש להם הנחות מעולות לקופות השונות. פרופסור וכסלר התותח עשה עבודה מעולה וכמעט ואין צלקות!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?