הגדלת חזה- החלפת שתלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה- החלפת שתלים
    דינה
    08/02/2012

לפני 14 שנה עברתי ניתוח להגדלת חזה, שתלי סליין. אני במעקב של אולטרסאונד וממוגרפיה כל שנה. בבדיקות שנעשו וגם בבדיקה ידנית של כירוגית שד נאמר לי שהשתלים תקינים. לאחרונה לאחר ביצוע ממוגרפיה גיליתי בליטה בחלק העליון של השד, בליטה כנראה של השתל. מספר שאלות:
    1. האם יכול להיות שעקב בדיקת הממוגרפיה, הלחיצה על השד גרמה לעיוות השתל ולבליטה שנוצרה.
    2. האם מלבד הבעיה האסתטית יש צורך להחליף את השתלים. האם חייבים להחליף אחרי יותר מ-10 שנים.
    3.מה קורה אם מוציאים את השתלים ולא מכניסים שתלים כלל. אני קצת חוששת מהתלות של החלפת שתלים כל כמה שנים- אם לא אהיה במצב בריאותי המאפשר זאת?
    4. האם יש אפשרות כלשהי למימון של קופת החולים בניתוח חוזר להחלפת שתלים?
    5. ההגדלה גרמה אצלי להתקשות השדיים, האם החלפת השתלים תוכל לשנות את המצב הזה?

בתודה מראש,
    דינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה- החלפת שתלים

הוספת תגובה

• הגדלת חזה והחלפת שתלים

ד''ר נמרוד פרידמן
    10/02/2012

היי דינה,

במידה והשתל שלם, בדיקת ממוגרפיה לא תגרום לעיוות בצורה שלו או של השד.
    יש צורך להחליף את השתלים רק אם הם קרועים או שהם תוצרת חברת PIP.
    לאחר הוצאת השתלים, החזה יהיה מרוקן יותר ויתכן אף צנוח יותר. ככל שהיחס בין גודל השתל וכמות רקמת השד הוא גדול יותר, כך השינוי בצורה יהיה משמעותי יותר.
    ההשתתפות בעלות הוצאת השתל היא רק במקרה של שתלי PIP.
    החלפת שתלים יכולה לטפל בהתקשות, במיוחד אם השתלים החדשים הם עם מעטפת פוליאוריטאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו