חצי שנה לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חצי שנה לאחר הגדלת חזה
    חגית
    20/02/2012

אני נמצאת כחצי שנה לאחר הגדלת חזה 350CC , התוצאה מדהימה אך עדיין אני סובלת מכאבים ומחזה קשה שקצת נרגע ומתרכך לאחר מסג'ים , באזור הפטמות כמעט ולא ניתן לגעת כי יש כאב דוקר ברגע שנוגעים בהן או באזור סביב , בלי קשר בכל החזה עדיין חסרה תחושה וזה מורגש כמו גוף קצת זר שאני נושאת , מוקשה וכואב ... האם זה עדיין נראה כמו תק' החלמה , האם זה בסדר שזה המרגש לאחר 5 חוד' - מודאגת מאוד ומבקשת את תשובתכם המהירה - תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חצי שנה לאחר הגדלת חזה

הוספת תגובה

• חצי שנה לאחר הגדלת חזה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    20/02/2012

היי,

נדיר שיש עדיין כאבים לאחר כל כך הרבה זמן. התחושה יכולה לחזור בהדרגה ולעיתים זה לוקח שנה ויותר.
    אני מציע שתתיעצי עם המנתח שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי היום אצל כירורג מומחה

חגית
    23/02/2012

הייתי היום אצל כירורג הוא בדק ואמר שהשתל גדול מידיי לקיבולת שהחזה שלי יכול להכיל
    ויש לחץ חזק ובגלל זה יש כאב ואי נוחות , הבשורה המרה היא לפי דבריו שכך זה ימשיך
    ולא ישתפר עם הזמן כפי שחשבתי במיוחד אם אנחנו כבר מגיעים לחצי שנה אחרי הניתוח אין סיכוי כמעט שהמצב ישתנה , אני די מדוכאת מהבשורה עקב כך שלא ידעתי שקיים סיכון שכזה ולמען האמת עשיתי אצל רופא פלסטיקאי שהוא גם כירורג שידוע כמוצלח בתחום .
    האם באמת יכל להיות מצב שכזה שהגוף לא יוכל להתרגל ולהתמתח בהתאם , מה אפשר לעשות עכשיו ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הייתי היום אצל כירורג מומחה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    24/02/2012

היי,

לצערי קשה לתת חוות דעת ללא בדיקה.
    המפתח לניתוח מוצלח הוא קודם כל תכנון נכון וכפי שאמרו חז"ל: "סוף מעשה במחשבה תחילה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו