שתלי pip

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתלי pip
    טטיאנה
    15/03/2012

שלום אני עולה חדשה (3 שנים בארץ) ועשיתי בחו"ל ניתוח להגדל חזה. רק לאחרונה נודע לי על כל הסיפור על שתלי ה- pip , יש לי כבר תעודת זהות וקופת חולים. השאלה שלי היא 1) האם עליי להחליף את השתלים ו- 2) האם אני זכאית למימון החלפת השתלים ע"י משרד הבריאות?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתלי pip

הוספת תגובה

• שתלי pip - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    16/03/2012

טטיאנה שלום
    לפי הפרסומים שהוציא משרד הבריאות אינך חייבת להוציא את השתלים אלא אם יש בהם דליפה.
    משרד הבריאות מממן הוצאת שתלים אך במידה ואת רוצה שתלים אחרים עליך לממן את השתלים בעצמך.
    ניתן ליצור קשר עם משרד הבריאות על מנת לקבל תשובות לגבי הנוהלים.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלי pip

טטיאנה
    16/03/2012

האם ניתוח להחלפת שתלים הוא מסובך יותר מאשר הניתוח הריאשוני להגדלת חזה והאם זמן ההחלמה ממנו ארוך יותר?
    שאלה נוספת היא: כמה זמן לאחר ניתוח להחלפת שתלים לא מומלץ לעבוד בעבודה פיזית או לעסוק בספורט?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלי pip - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    17/03/2012

טטיאנה שלום
    במידה והשתלים שלמים הניתוח להחלפת שתלים בדרך כלל קל יותר וההחלמה ממנו קצרה יותר.
    חזרה לעבודה פיזית או לספורט אפשרית לאחר כשבועיים אך כמובן שהיא אינדיבידואלית לכל מטופלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתלי pip - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    17/03/2012

טטיאנה שלום
    במידה והשתלים שלמים הניתוח להחלפת שתלים בדרך כלל קל יותר וההחלמה ממנו קצרה יותר.
    חזרה לעבודה פיזית או לספורט אפשרית לאחר כשבועיים אך כמובן שהיא אינדיבידואלית לכל מטופלת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו