מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת חזה או שתליםאריאל03/05/2012
שלום רב, אני בחורה בת 25, מאז שאני זוכרת את עצמי החזה שלי תמיד היה נפול, אנילא יודעת למה כנראה חוסר תמיכה מתאים כאשר הוא החל לגדול...
בכל מקרה אני בתהליך הרזיה, כבר רזיתי 10 קג ואני מתכננת לעוד 10...
החזה שלי כאשר מכונס לתוך חזיה מאוד גדול, ולא נוח לי, ושלא נדבר על חוסר ביטחון עם גברים...אני כן רוצה לתקן אותו ולהשוות לו מראה של חזה אמיתי, אך איני יודעת איזה ניתוח כדאי לבצע?
אני עוד רוצה להניק בעתיד, אני כן אשמח לחזה יותר קטן ומעוצב, או שתלים, כדי שלא תאבד לי תחושה בפטמות...
האם ישנםם מקרים של הרמה עם שתל? למרות שהרקמה שלי דיי מלאה אך העור מסביב מתוח מדיי?
תודה על העזרה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת חזה או שתלים - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר03/05/2012אריאל שלום
כמובן שעל מנת לתת לך תשובה המתאימה לך יש לבדוק אותך.
ניתן לבצע הרמה בלבד או הרמה עם שתל הכל בהתאם לנתונים שלך כאשר תגיעי לייעוץ.
מומלץ להגיע למשקל הרצוי לפני ביצוע הניתוח. ניתוח הגדלה בלבד ללא הרמה יגרום לצניחת החזה עוד יותר תוך זמן קצר ביותר. (השתל מהווה משקולת בתוך השד ומושך אותו כלפי מטה)
לאחר הרמה ברוב המקרים ניתן להניק .
אבדן תחושה בפטמות זו תופעת לוואי בניתוח הרמה אך התופעה אינה שכיחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?