סרומה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרומה
    מיקה
    30/05/2012

לפני כחודשיים עברתי ניתוח להגדלת חזה, לאחר כחודש התחילה לי נזילה מאזור התפרים בשד אחד, פניתי לרופא המנתחוהנ"ל לקח לי תרבית שגילתה שמדובר בסרומה, אבקש לציין שלא היה לי זהום. המנתח שלי החליט לנתח אותי שוב בניתוח שבו הוא הוציא את השתל ניקז את הסרומה החזיר ותפר, לאחר כשבוע שוב החלה לי נזילה מאזור התפרים אבל בכמות מועטה יותר המנתח שלי קיווה שהסרומה תיפסק אך לשווא, כרגע המנתח שלי רוצה לבצע ניתוח נוסף שבו הוא יוציא את השתלים וישים חדשים מתחת לשריר (הניתוח הראשון היה מעל השריר) בנוסף הוא ישים לי רקמה שנקראת אלודרם שתעטוף את השתל. האם הטיפול הזה יפתור את הבעייה והאם הוא הטיפול הנכון? לפי כל מה שקראתי באתרי האינטרנט ובפורמים ממליצים המנתחים על השמת נקז...מה לעשות האם להיכנס לניתוח נוסף או להליץ למנתח שלי לשים נקז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרומה

הוספת תגובה

• סרומה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    30/05/2012

סרומה הוא סיבוך ידוע בהגדלת חזה. כאשר מבצעים ניתוח חוזר במקרה כזה ישנם מנתחים רבים המשאירים נקז. יש לציין שגם הנקז אינו מבטיח ב 100 % שלא תיווצר סרומה חדשה. אך אכן זה הטיפול המומלץ.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו