הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה
    מאי
    16/09/2012

שלוםעברתי ניתוח להגדל חזה לפני 3 חצי שנים הייתי שטוחה עשיתי 300CC החזה שלי היום איבד צורה לגמרי צד שמאל עדין הממדים וצד ימין התחושה במגע כמו שקית שמרוקנת וגושיים קטנים מעל התפר מה זה יכול ליות אני צרכיההחלפת שתלים???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    18/09/2012

היי,

מומלץ שתפני למנתח פלסטי לבדיקה ואבחנה.
    המלצות לטיפול ללא בדיקה אינם אפשריים לפי התאור שנתת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה והגדלת חזה

גלית
    02/11/2012

בת 25. גובה 1.92. היקף 90 - 95. בגלל מבנה הגוף ובגלל היותי רזה מאד החזה לא גדל ויצאו רק ניצנים. התמודדתי שנים עם פושאפ אני יוצאת לדוגמנות ומוכרחה להתנתח.
    הייתי אצל פלסטיקאי הוא אמר שאפשר להכניס שתלים אנטומיים 350 סמ"ק. כתב גם שיש עודפי עור. הסיבה לעודפי העור כנראה היא ההשמנה לפני 4 שנים והירידה במשקל לפני שנה של 23 קילו. כנראה הגוף לא הספיק לאחות הכל והעור נשאר גמיש.
    אני מעוניינת במידה D 90 ולכן השמנתי בחודשיים האחרונים בכוונה. השאלה שלי האם זה יעזור לי להכניס יותר CC. התוכנית להרזות אחרי הניתוח. מה ההשלכות לתוכנית שלי ? המעלות החסרונות ? והאם זה מומלץ ?
    אני לא מדברת על השמנה היסטרית ... מקסימום 5 - 7 קילו.
    אני מרגישה שהחזה פחות נראה כי יצאה בטן ... השאלה אם זה בכלל עוזר ? לא רוצה לעשות דברים לא הכרחיים.
    אשמח מאד לתשובה מפורטת
    תודה רבה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה והגדלת חזה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    12/11/2012

היי גלית

התאמת השתלים צריכה להיות בהתאם למבנה גופך והמשקל שבו את רוצה להיות.
    עליה במשקל לא תאפשר להכניס שתל גדול יותר אלא להיפך.
    בחירה נכונה של השתל (אנטומי או עגול), נעשת לפי מבנה הגוף שלך ומבנה החזה ועל סמך המידות שלהם. השתל נבחר לפי מידות האורך, רוחב וגובה שלו ולא לפי הנפח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו