מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלת חזהמאי16/09/2012
שלוםעברתי ניתוח להגדל חזה לפני 3 חצי שנים הייתי שטוחה עשיתי 300CC החזה שלי היום איבד צורה לגמרי צד שמאל עדין הממדים וצד ימין התחושה במגע כמו שקית שמרוקנת וגושיים קטנים מעל התפר מה זה יכול ליות אני צרכיההחלפת שתלים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן18/09/2012היי,
מומלץ שתפני למנתח פלסטי לבדיקה ואבחנה.
המלצות לטיפול ללא בדיקה אינם אפשריים לפי התאור שנתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה והגדלת חזה
גלית02/11/2012בת 25. גובה 1.92. היקף 90 - 95. בגלל מבנה הגוף ובגלל היותי רזה מאד החזה לא גדל ויצאו רק ניצנים. התמודדתי שנים עם פושאפ אני יוצאת לדוגמנות ומוכרחה להתנתח.
הייתי אצל פלסטיקאי הוא אמר שאפשר להכניס שתלים אנטומיים 350 סמ"ק. כתב גם שיש עודפי עור. הסיבה לעודפי העור כנראה היא ההשמנה לפני 4 שנים והירידה במשקל לפני שנה של 23 קילו. כנראה הגוף לא הספיק לאחות הכל והעור נשאר גמיש.
אני מעוניינת במידה D 90 ולכן השמנתי בחודשיים האחרונים בכוונה. השאלה שלי האם זה יעזור לי להכניס יותר CC. התוכנית להרזות אחרי הניתוח. מה ההשלכות לתוכנית שלי ? המעלות החסרונות ? והאם זה מומלץ ?
אני לא מדברת על השמנה היסטרית ... מקסימום 5 - 7 קילו.
אני מרגישה שהחזה פחות נראה כי יצאה בטן ... השאלה אם זה בכלל עוזר ? לא רוצה לעשות דברים לא הכרחיים.
אשמח מאד לתשובה מפורטת
תודה רבה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה והגדלת חזה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן12/11/2012היי גלית
התאמת השתלים צריכה להיות בהתאם למבנה גופך והמשקל שבו את רוצה להיות.
עליה במשקל לא תאפשר להכניס שתל גדול יותר אלא להיפך.
בחירה נכונה של השתל (אנטומי או עגול), נעשת לפי מבנה הגוף שלך ומבנה החזה ועל סמך המידות שלהם. השתל נבחר לפי מידות האורך, רוחב וגובה שלו ולא לפי הנפח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?