מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקטנת חזה - המתנה לאחר הנקה והרזייהאילנה16/12/2012
שלום
יש לי מספר שאלות בנוגע להקטנת חזה.
1. אני בשלבי סיום הנקה - כמה זמן אחרי סיום הנקה אפשר לבצע ניתוח להקטנת חזה?
2. יש לי בין 30 ל - 40 קג משקל עודף וחזה מאוד גדול. אני ספורטיבית למדיי וגודל החזה מפריע לי בפעילות ספטרטיבית (בעיקר בריצה) ובירידה במשקל. האם במידה ואבצע את הניתוח בנתונים הקיימים ואוריד במשקל בהמשך החזה עלול ליפול/להיפגע וכו'?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקטנת חזה - המתנה לאחר הנקה והרזייה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/12/2012היי אילנה,
מומלץ להמתין חצי שנה מסוף ההנקה משתי סיבות:
1. לא יוותר יותר חלב בשד וכך הסיכון לסיבוכים קטן יותר
2. השד יגיע לצורתו הסופית ואז תוצאה תהיה יציבה לאורך זמן.
במידה ואת מתעתדת לרדת במשקל, מומלץ לבצא את הניתוח לאחר סיום הדיאטה מכיוון שאם תרדי במשקל לאחר הניתוח, הוא צפוי להתרוקן ולצנוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
אילנה16/12/2012אחכה 6 חודשים מתום ההנקה
לא סביר שאצליח להוריד את כל המשקל בשנה הקרובה והקטנת חזה רוב הסיכויים דווקא תעזור לי בעניין כי אוכל להשתפר בפעילות הספורטיבית
האם מניסיונך ראית שינויים דרסטיים בחזה המנותח לאחר ההרזייה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן16/12/2012היי,
כל אישה מגיבה אחרת להרזיה. ישנן כאלה שהחזה כמעט ולא משתנה ואצל אחרות הוא קטן מאוד.
אופי השינויים שאת מכירה בגופך יהיו דומים גם לאחר הניתוח אם כי בצורה פחותה יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב תודה - קיבלתי מענה מלא
אילנה16/12/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?