מחפשת מנת מאזור הצפון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת מנת מאזור הצפון
    גליה
    28/01/2013

אבקש המלצה על מנתח מאזור הצפון. אשמח לשמוע על כל רופא מנתח מוכר, לטובה ולרעה. אני מוצפת מידע מכל מה שכתוב ומתה מפחד. עזרו לי!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת מנת מאזור הצפון

הוספת תגובה

• המלצה חמה חמה

אפרת
    29/01/2013

אני יכולה להמליץ לך בחום רב על ד"ר גוברין . היה לי נסיון מאוד מוצלח איתו ולמרות החששות הכבדים התוצאה מאוד יפה, מעבר לזה ד"ר גוברין נתן לי בטחון לכל אורך הדרך, גם לפני הניתוח וגם אחריו. מציעה לך לברר אצלו ולקבל יעוץ לפחות. הוא באמת אומן. מאחלת לך בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה על ג'קי גוברין

מיטל
    30/01/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור, רק ג'קי גוברין

קרין מ.
    02/02/2013

רק ג'קי גוברין כפרה עליו!!!!!!!!!!! הוא מלך תותח כל הכבוד לך ד"ר, אני חולה עליך. שיחקת אותה, עשיתי אצלך הגדלת חזה ויצא חבל"ז. אתה מס' 1!!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו