הגדלת חזה, פאניקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הגדלת חזה, פאניקה
    עדי
    05/02/2013

עברו בדיוק שבועיים מאז שעברתי את הניתוח דרך כללית, כבר המון זמן שאני חולמת לעבור את הניתוח ועבדתי קשה כדי לחסוך. הביטחון העצמי שלי ממש ירוד וקיוויתי שהניתוח יעשה לי טוב.
    הרגע היחידי שבו התרשמתי מהצוות של המרפאה הוא רק ביום הניתוח. בביקורת ובפגישת היעוץ יצאתי בהרגשה שעשים לי טובה.
    ביום הניתוח ממש לפני הניתוח הרופאה אמרה שהיא מבחינה באסימטריה ממש קטנה. זה מעולם לא הפריע לי ומעולם לא יחסתי לזה חשיבות, זה בכלל לא מורגש נדירים הפעמים שהסתכלתי על עצמי במראה והבחנתי בזה. שאלתי אם זה הכרחי להכניס שתל יותר גדול בשד ימין למרות שזה בכלל לא מורגש וקיבלתי תשובה חיובית. לשד שמאל הוכנס 300CC ולשד ימין 325CC במישור משולב. ההבדל בינהם היה ממש ממש מזערי...
    אני בדיכאון מאז הניתוח. אין לי תאבון אני כל היום מול המראה בוחנת מכל הכיוונים. יש הבדל בין השדיים שלי. שד ימין בהרבה יותר גדול משד שמאל. לפני זה היה לי חזה ממש קטן. ולמרות ה300CC אני מרגישה שהוא עדיין קטן.
    אני לא יודעת מה לעשות. בבקשה תגיד שאפשר לעשות ניתוח חוזר בזמן הקרוב.
    אולי שד ימין סתם נפוח?
    ההבדל בין 325CC ל300CC כל כך משמעותי?
    ד"א השתלים שם שתלי מנטור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הגדלת חזה, פאניקה

הוספת תגובה

• לאחר הגדלת חזה

ד''ר נמרוד פרידמן
    10/02/2013

היי,

ההבדל בין השתלים הוא קטן ועדיין מוקדם לשפוט את התוצאה הסופית מאחר והנפיחות יכולה להיות לא סימטרית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

עדי
    10/02/2013

:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צאי מזה!

mmm
    05/03/2013

אני הכנסתי שתל זהה 300cc לכל צד ויצאץי מהניתוח עם צד שמאל בגושל של אבטיח
    לקח זמן עד שירדה הנפיחות ממנו לפחות חודש או חודשיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עדי, יש לי בקשה

נוגה
    18/07/2013

היי עדי (: אני בעצמי שוקלת הגדלת חזה בערך בגודל שאת עשית, הייתי שמחה לדבר איתך על הניתוח שלך כדי להתרשם ולגבש את הדעה שלי, אם את מוכנה לשתף אותי אני אשמח (: בבקשה תכתבי לי את האימייל שלך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגדלת חזה

נטשה
    28/12/2013

היי עדי.רציתי לשאול אותך אני לפני 5 ימים עברתי הגדלה ,הכנסתי גם 300,עכשיו כבר יום 6 ואני סובלת מכאבים במיוחד בצד שדימם יותר רוב היום אני במיטה, גם לך היה כך? אני מתוסכלת מכל הכאבים האלו. תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו