שאלות על התנהלות לאחר הגדלת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות על התנהלות לאחר הגדלת חזה
    תמי
    17/02/2013

שלום, אני מעוניינת לעבור ניתוח להגדלת חזה
    השאלות שמטרידות אותי הן בנושא החזרה לשיגרה מכיון שיש לי
    שני ילדים קטנים (4 ושנה וחצי) ואפשר להגיד שרוב הזמן רק אני איתם .
    לכן השאלה שלי היא איך מתרחשת החזרה לשיגרה, מה התהליך?
    אחרי כמה זמן אפשר יהיה להרים תינוק בן שנה וחצי שמשקלו 14 קילו?
    ועוד כל מיני פעולות יומיומיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלות על התנהלות לאחר הגדלת חזה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    19/02/2013

תמי שלום
    ברוב המקרים, אם הניתוח מתנהל כשורה, ניתן להתחיל חזור לשגרה לאחר כשבוע.
    יהיה לך קושי בשבוע הראשון ויתכן אף בשני להרים תינוק בן שנה וחצי.
    פעולות הדורשות הפעלה של שרירי בית החזה, יהיו קשות במהלך הימים הראשונים שלאחר הניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת תינוקת בת שנה וחודשיים

בג'נה
    10/09/2013

שלום דוקטור
    אני מתכוונת לעבור ניתוח הגדלת שדיים והדבר היחיד שעוצר מבעדי הוא החשש מפני אי יכולת לתפקד עם התינוקת שלי בת השנה וחודשיים (שוקלת בקירוב 10 + )
    נאמר לי כי רק כחודש וחצי לאחר הניתוח אוכל להרים אותה על מנת לאפשר לשתל להתמקם בצורה טובה בגוף וכדי שהגוף יצור סביבו את הרקמה אשר תמנע ממנו לזוז.
    האם זה נכון?
    כמה זמן אסור לי להרים את הילדה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרמת תינוקת בת שנה וחודשיים - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    10/09/2013

שלום רב
    מאחר ובניתוח חזה בחלק גדול מהמקרים נוגעים בשריר החזה, יש קושי לאחר הניתוח לעשות פעולות המצריכות פעולה של שריר זה.
    רמת הקושי והכאב משתנים ממנותחת אחת לשניה. יש להניח כי במהלך השבועיים שלאחר הניתוח יהיה לך קושי להרים את התינוקת ותצטרכי להסתייע בעזרה.
    אין איסור לאמץ את השריר אלא אם המאמץ גורם לכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר הגדלת חזה

נטשה
    28/12/2013

היי תמי אני עברתי לפני 5 ימים הגדלה. ויש לי 2ילדים שקטן בן 4, אני יכולה להגיד לך שאם לא אימא שלי שלקחה את הילדים אליה לא הייתי מסתדרת. אני עדיין אם כאבים ורוב היום במיטה ,רק היום איך שהוא הצלחתי לקום מהמיטה ,לפני הייתי מנותקת.הכאבים ממש חזקים.עדיין למראות שזה יום עפילו 5.אז שיהיה בהצלחה ותמצאי עזרה.הרבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו