מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח חוזר להסרת קופסיתmmm05/03/2013
שלום
לפני שנה עשיתי הגדלת חזה 300cc מנטור נמוך מעל השריר
לצערי יש קופסית בצד ימין וקופסית קלה בצד שמאל
כנראה חודש הבא אעבור ניתוח חוזר לאחר ניסיון עפ סינגולייר שלא הצליח
השאלה שלי היא האם בגלל שיש לי בשני הצדדים מעיד על בעיה אצלי שיכוךה לחזור חלילה בפעם הבאה?
מה כדאי לעשות בניתוח הבא? הניתוח יהיה מסובך יותר? ההחלמה?
יש לי שלושה ילדים (7,5,3.5) אני קוסמטיקאית מהבית ועובדת הרבה שעות מבחינת קושי העבודה לא באמת קשה במיוחד לא באזור החזה אלא רק עמידה שעות מרובות..
בפעם הקודמת חזרתי לעבודה אחרי שלושה ימים לעבודה מתונה, לא עמדתי בלחץ של הטלפונים :/ גם לא עשיתי מסאגים אחרי הניתוח...
לפי איך שנהגתי בפעם הקודמת נראה שזה בגלל זה נהייתה קופסית?
עלי לנהוג ביתר זהירות מכל ניתוח אחר בגלל שזו קופסית?
אודה לתשובתך ואפילו לתשובה של מי שעברה בתודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח חוזר להסרת קופסית - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר05/03/2013שלום לך
כאשר נוצרת קפסולה לאחר ניתוח הגדלה, גדל הסיכון שגם בניתוח שני יווצרו קפסולות.
מומלץ להחליף את השתלים בשתלי פוליאוריתן אשר מקטינים מאד את האפשרות להיווצרות קפסולה.
הניתוח החוזר בדרך כלל קל יותר.
עיסוי של החזה לאחר ניתוח הגדלה מומלץ על מנת להקטין את הסיכון לקפסולה אך לא ניתן לדעת בוודאות שזו הסיבה בגללה נוצרה אצלך קפסולה.
קפסולה אינה מסוכנת ואין צורך לנהוג בזהירות יתר, אך היא עלולה לגרום לאי נוחות ושינוי במראה השד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה
mmm06/03/2013ומבחינת העבודה אני צריכה כל כך להיזהר? מאד קשה לי לקחת חופש ככה פתאום יש לי התחייבות ללקוחות..
אם זה מה שסיכן או מסכן כמובן שאעשה הכל כדי לא לעבןור את זה שוב
אבל העבודה שלי היא לא עבודה קשה אולי רק שעוות גוף תסרוקות ופאנים שאר הדברים זה גבות טיפולי פנים מניקור פדיקור שרוב העבודה היא "עבודה קטנה" ולא דורשת מאמץ פיזי כבד מלבד עמידה על הרגליים...
ואני טיפוס שקשה לי להיות בחופש :/ מה עושים? אם יש סיכוי אפילו קטן שזה בגלל העבודה אני יעשה הכל כדי לא לקבל לקוחות אבל אם זה לא קשןר אז ממש חבל לי
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד שאלה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/03/2013הזהירות הוא על פי התחושות שלך.
אם את עושה פעילות שגורמת לכאב עליך להמנע ממנה ולנסות מספר ימים לאחר מכן שוב.
הקפסולה לא נגרמה בגלל העבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת לא כאב לי כלום תוך כדי עבודה
mmm06/03/2013אני מקוה שזה לא משהו גופני וחס וחלילה יחזור...
בעיקרון ההסדר שהיה עם המנתח שלי זה שאם קרה וצריך ניתוח חוזר אז משלמים רק טת הוצאות חדר הניתוח
בשתל הקודם היה מנטור כך שאם ארצה להחליף לשתל חדש אני אצתרך לשלם נכון?
והאם יש ענין לשנות מיקום למתחת לשריר וכך הסיכוי שוב לקפסולה ירד?
המון תודה על הסבלנות והמקצועיות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבאמת לא כאב לי כלום תוך כדי עבודה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/03/2013שלום
עליך לברר לגבי התשלומים עם המנתח שלך.
העברת השתל אל מתחת לשריר יכולה להקטין את הסיכוי לחזרת הקפסולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?