מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קטנת חזהטרי04/04/2013
שלום רב,
אני מעוניינת בניתוח להקטנת חזה ובפגישת ייעוץ נאמר לי שיהיו 3 תפרים.
אחד סביב הפיטמה, אחד מהפיטמה לאורך השד והשלישי מתחת ולרוחב השד.
באינטרנט קראתי שכיום מספר התפרים הצטמצם ל-2 שהם אחד סביב הפיטמה והשני מהפיטמה ועד לכפל השד.
הסברתי לרופא שאני לא רוצה בחתך מתחת לשד וענה שבמקרה של שד גדול אין מנוס מהחתך מתחת לשד. יצוין, כי מס' החזייה שלי הוא DD . משקלי 80 גובהי 164
ואני אחרי 5 לידות. הרופא עוד הסביר שמידת השד תגיע למידת C שזה 2 מידות פחות ממה שיש לי.
אחרי שיצאתי מהרופא נזכרתי שלא שאלתי לגבי מוצקות השד. באינטרנט ראיתי
שד בגודל וצורה לה אני שואפת האם רופא יכול להגיע לתוצאה זהה ע"פ תמונה?
יצוין, שהשד שלי מוצק ולא מדובר באיזה שק ריק . לכן, אני חושבת שכל שצריך זה לשאוב שומן בכמות הנכונה כדי להתאים את התוצאה לגודל שבתמונה.
כל האמור טוב ויפה אבל איך רופא יגיב על הצגת דומאת שד?
האם אפשר להגיע לתוצאה זהה?
האם חובה לבצע 3 חתכים או שזה תלוי בגודל השד?
מאיזה גודל שד מבצעים 3 חתכים ומאיזה גודל שד 2 חתכים?
אודה על מענה ואשמח לעוד טיפים בעניין.
בברכה - טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטנת חזה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר06/04/2013טרי שלום
לא ניתן רק לשאוב שומן מהשד. מאחר והשד גדול סביר להניח שחלק לא קטן הוא רקמת שד ולא שומן. שאיבה תגרום לשד להראות נפול ועלולים להיווצר עיוותים.
בניתוח הקטנת שד מסירים חלק מרקמת השד ואת עודפי העור.
מספר התפרים תלוי בגורמים שונים ומומלץ להתייעץ עם רופא נוסף במידה ואינך מקבלת את כל התשובות לשאלותיך ועל מנת לבדוק את האפשרות להמנע מתפר בקפל התת שדי.
מאחר והחזה שלך בנוי אחרת מהתמונה לא ניתן להתאים את החזה שלך לזה שבתמונה. ניתן לנסות להגיע לגודל המתאים לך ושבו את מעונינת.
לאחר הניתוח החזה אמור להיות מוצק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמענה לתגובתך
טרי07/04/2013ראשית תודה.
אני מבינה מטענתך לעניין "החזה שלך בוני אחרת מהתמונה" לגודל החזה כי מבחינה
אנטומית חזה של כל הנשים בנוי אותו דבר כך לפחות למיטב הבנתי!!
מאחר וניתוח פלסטי להקטנת שד עוסק בגודל השד ולא בפגם מולד במבנה השד
הטבתי גם להתייחס לשדיים שגודלם היה גדול משלי ובכל זאת בוצעה להם הקטנה
ב-2 צלקות ואתרי המומחים הפלסטיים גדושים בהם כשאני מתייחסת לאלה לשגביהם נטען מפורשות שההקטנה שלהם הייתה ע"י 2 צלקות בלבד וגם בשיחה טלפונית עם אותם פלסטיקאיים מומחים נאמר לי מפורשות שניתן לבצע הקטנה גם לחזה גדול ב-2 צלקות בלבד.
למה בעצם צריך 3 צלקות אם בכל מקרה של הקטנה המטרה ליצור שדיים קטנים יותר ושהם בדרך כלל סביב אותו גודל בכל מקרה שלאחר הניתוח?
האם החתך סביב הפטמה וממנה כלפי מטה לא מספיק כדי לבצע הקטנה?
אני מאמינה שעם הפתיחה הנ"ל נוצר פתח מספיק גדול שיאפשר טיפול וככל שהשדיים גדולים הרי שהפתח עוד יותר גדול ואותה צלקת מתחת לשד מיותרת לחלוטין לעניות דעתי !! (כחובבת תפירה ועיצוב) .
3 צלקות לא באות בחשבון בשום פנים ואופן . יש לי חזה גדול אמנם אבל לא כזה נורה ואיום כמו במקרים שאני מכירה ומה שאני רוצה זה יותר אסתטיקה ע"י הרמה ומוצקות של השד.
שוב תודה - טרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמענה לתגובתך - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר07/04/2013טרי שלום
כמו למרבית הדברים בחיים, יש יותר מתשובה אחת נכונה. גם לניתוח הקטנת חזה ישנן מספר שיטות וכל מנתח בוחר את השיטה שלדעתו היא המוצלחת ביותר, לכל שיטה ישנן יתרונות וחסרונות. כך שלגיטימי לחלוטין שמנתח אחד יחשוב שבשד כמו שלך עדיף לו להשתמש בטכניקה כזו ומנתח אחר יכול לחשוב אחרת ועדיין אף אחד מהם לא טועה. בכל מקרה אין ספק שלא בכל שד ניתן לקבל אותה תוצאה בגלל תגובות שונות של כל גוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?