טיפול בסינגולייר להעלמת קפלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בסינגולייר להעלמת קפלים
    טלי
    27/04/2013

שלום רב,עברתי ניתוח הגדלת חזה לפני כששה שבועות. בביקורת השבוע הבחין המנתח בגליות בשתל ונתן לי מרשם לסינגולייר. אני מרגישה קפלים וגלים בשתל. עושה עיסויים ונוטלת סינגולייר.אצטרך לקחת חודשיים. האם מדובר בהתקשות קופסתית מוקדמת? האם סינגולייר יצליח למנוע קופסית ולהעלים הגלים? יטפל בהצטלקות? מה עוד ניתן לעשות?מה ידוע על סיכויי הצלחת הטיפול בסינגולייר? ובמידה שזה יעזור,האם הצלקות הפנימיות תעלמנה וזהו? או שזה עלול לחזור? אשמח לתשובה מפורטת על שאלותיי,על סיכויי הצלחת הטיפול בסינגולייר ועל הטיפול בקפלים/גלים/חשש להתקשות מוקדמת. לחוצה ומודאגת ורוצה לעשות הכל לתיקון המצב ולהימנע מניתוח חוזר חלילה...תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בסינגולייר להעלמת קפלים - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    28/04/2013

טלי שלום
    טיפול בסינגולייר הוא טיפול חדש שאין לגביו הרבה ניסיון. ממאמרים שפורסמו, ומניסיוני הסינגולייר מסייע לעיתים לריכוך התקשות הקופסית. אין עדיין בספרות פרטים מדיוקים על אחוז ההצלחה של הטיפול, מניסיוני מדובר בכ 60-70%. יתרונו של הטיפול בכך שאין כמעט תופעות לוואי והטיפול הוא פשוט. לגבי שאר השאלות ששאלת אין לי כל ניסיון אוידע לגבי סינגולאיר וצלקות או דברים אחרים המתרחשים לאחר ניתוח. בכל מקרה אם אכן יש חשד להתקשות הקופסית אין מה להפסיד בניסיון הטיפולי בסינגולאיר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו