זיהום לאחר הקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהום לאחר הקטנת חזה
    רחל
    08/07/2013

היי, עשיתי לפני כשבועיים ניתוח להקטנת חזה ההחלמה היתה מעולה וחזרתי לעבודה כעבור כמה ימים.
    אחרי כשבוע החלו גלי חום והתחלתי להזיע מבלי להבין מדוע כתוצאה מהזיעה כנראה למרות שאני שוטפת את המקום הרבה פעמים ביום עם מים וסבון כהמלצת המנתח נהיה לי זיהום.
    זה נראה מפחיד ומבחיל בקפלים יש לבן ומסביב עוטף בשר ורדרד וכמו כן לאחר שהתאחו לי התפרים שהולכים מהפטמה ומטה הם נפתחו שוב ונהיו באותה צורה זיהומית. יש לציין שאת כאבי הניתוח לא הרגשתי הזיהום הזה ממש ממש כואב.
    אני מטפלת כארבעה ימים עם פולידין ומשחה אנטיביוטית וחובשת את המקום אך זה לא עוזר.. היום ראה אותי כירורג וקצת פחדתי מתגובתו הוא אמר תנסי לקחת אנטביוטיקה מקווה שזה יעזור אם לא יאלצו לפתוח לך את המקום שוב..
    האם יש מצב לניתוח חוזר? קורים כאלה מקרים?
    האם לגשת למנתח שיראה למרות שיש לי אצלו ביקורת בעוד כשבועיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זיהום לאחר הקטנת חזה

הוספת תגובה

• זיהום לאחר הקטנת חזה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    08/07/2013

כמובן פני למנתח מיד! בכל בעיה הקשורה לאזור הניתוח לפנות מיד למנתח שבעיה מתעוררת ולא להמתין שהבעיה תחמיר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו