מעוניינת בניתוח הקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניינת בניתוח הקטנת חזה
    שרון
    17/08/2013

שלום,
    אני בת 35 ומענויינת לעשות כמה שיותר מהר ניתוח להקטנת חזה. מידת החזיה שלי היא ddd85.
    יש לי כמה שאלות ואשמח אם אקבל עליהן תשובות:
    1. האם אפשר להגיע לכל מידת חזייה שארצה? כלומר, אם ארצה מיד b/c, זה אפשרי?
    2. כמה זמן לוקחת הפרוצדורה מאז שהחלטתי שאני רוצה לעשות את הניתוח ועד לניתוח עצמו? (שבועות/חודשים)
    3. האם קופת חולים מאפשרת בקלות ומממנת למטופלת את הניתוח הזה? האם האורטופדים מבינים לליבן של אותן נשים?

אודה לתשובות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מעוניינת בניתוח הקטנת חזה - תגובה

ד''ר נמרוד פרידמן
    18/08/2013

היי שרון
    ניתן להקטין את החזה מאוד אולם צורתו יכולה להפגע וחזה קטן יכול להיות לא פרופורציונלי למידות הגוף.
    הזמן שלוקח עד לניתוח תלוי בזמינות הרופא, חדר ניתוח ובמשך הזמן שלוקח להשיג אישורים של קופת חולים או חברת הביטוח במידה והם ממנים אותו. לרוב הזמן הוא בין מספר שבועות לחודשים בודדים.
    לקופות החולים יש קריטריונים ברורים התלויים בגודל החזה, כאבי גב ועקמת של עמוד השדרה. ההחלטה אים לאשר את הניתוח במימונן תלויה בקרטוריונים הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעוניינת בניתוח הקטנת חזה

שרון
    18/08/2013

ראשית, תודה רבה על התשובות הענייניות.
    שנית, איך אדע לבחור את הרופא במידה ואקבל רשימה של כמה וכמה רופאים?
    בתודה מראש,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו