מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גודל שתלkasteel05/10/2013
שלום,
בשבוע הבא אני עוברת הגדלה.
הגודל שרציתי הוא 300CC. בייעוץ הראשוני הרופא אמר לי שהוא לא חושב ש 300 ייכנס והמליץ על ה 285CC.
במדידה השנייה שהייתה יומיים אחרי, הוא אמר שהוא לא בטוח שגם ה 285 ייכנס ואמר שיש סיכוי שזה יהיה 265 ושהוא יחליט בזמן הניתוח.
יצאתי בתחושת אכזבה ענקית, עד שאני עוברת כבר את כל התהליך הזה אני ממש רוצה שזה ייראה מושלם.
אני אכן בחורה קטנה, גובה 1.58, משקל 50, ואני ממש לא רוצה חזה שנראה כמו 2 אבטיחים אבל 300 היה נראה לי כגודל הגיוני לגמרי, מה גם ש-2 הרופאים הקודמים שהתייעצתי איתם, אמרו שניתן להכניס לי 300.
מה שאני לא מבינה זה איך 2 רופאים אמרו שאפשר ופתאום המנתח שלי אמר שלא ניתן? האם יכול להיות שיש לפלסטיקאי אינטרס לעשות שתלים קטנים כי עם גדולים יש יותר סיכוי לסיבוכים?
ואיך יכול להיות שיומיים לפני הוא לא אמר שגם ה 285 לא בטוח ייכנס??
חשוב לציין שהשד שלי הוא טובולרי (בדרגה יחסית קלה) והרופא המליץ לי על פרופיל גבוה. בנוסף, הוא אמר שהוא יכול לתקן את ה"מדרגה" שבפטמה ע"י חתכים פנימיים ש"ישטיחו" את בסיס הפטמה או משהו בסגנון הזה, (הניתוח ייעשה דרך הקפל התת שדי ולא דרך הפטמה) האם שמעתם על טכניקה זו?
הרבה המליצו לי על המנתח הזה ואמרו לי שאני יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות אבל אני ממש מפחדת להתאכזב...
אשמח לעצה מרגיעה...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גודל שתל - תגובה
ד''ר נמרוד פרידמן06/10/2013היי
בחירת השתל לא אמורה להעשות אף פעם על פי הגודל אלא על פי הממדים שלו (אורך רוחב וגובה) ובהתאם למבנה גופך.
בחירת השתל איננה לפי מה ש"ניתן להכניס" אלא על פי הממדים שלך וצורת החזה שאת רוצה ויכולה לקבל.
אין צורך להמתין לניתוח בכדי לדעת מה גודל השתל המתאים לך מכיוון שלאחר ביצוע כל המדידות של מבנההחזה והגוף שלך, ניתן למצוא את השתל הנכון בשבילך.
הצורך בתכנון קפדני הוא נכון שבעתיים כאשר מדובר בחזה טובולרי מאחר ולא מדובר בהגדלה רגילה אלא בצורך לעצב את כל השד ולרוב גם את הפטמות מחדש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?