מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התלבטותמיכל31/10/2013
שלום, אני בת 34 מתכננת לעבור ניתוח הרמה והגדלה..יש לי חזה טובולרי אך לא מסוג צינורי .לחזה שלי אין צורה של שד עגול הפטמות רחבות רקמת שד עבה החזה מלא יותר בחלקו העליון מאשר תחתון .. קיבלתי המצלות טובות לגבייך בייחוד בניתוחי חזה טובולרי. הדבר היחיד שגורם לי לחשש גדול משום מה נשים לא מעלות פה השאלה לגבי ניתוח מסוג זה. רציתי לפני הכל לדעת האם בכלל ניתוח חזה נחשב למסוכן .. מבחינת הסיבוכים ...האם גודל שתל יכול להפחית סיבוכים? האם ניתוח הרמת והגדלה מבחינת החלמה קלה יותר מהגדלה רגילה(מאחר ויש פעוט בן שנתיים בבית)..האם ניתן לעבור ניתוח להרמת חזה טובולרי עי הרמה פנימית על מנת למזער את הצלקות?אני מתנצלת על אורך השאלות ..אני פשוט ככ רוצה לעבור את הניתוח הזה בגלל צורת השד הלא נאה שיש לי ... אך במקביל אני אמא ואני חוששת מהניתוח עצמו שמא חלילה יקרה לי משהו חמור חלילה בגדול אני בחורה בריאה ולא מעשנת הבנתי שעישון משפיע מאד על תהליך החלמה. והכי חשוב... אני מאד מאד רוצה שאתה תהיה רופא המנתח שלי . השם שלך הולך לפנייך.. וכן בדקתי עם מס מטופלות שהיו מאד מרוצות. אודה לתשובתך
יום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התלבטות- הודעה מיועדת לדר נמרוד
מיכל31/10/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיקון חזה טובולרי
ד''ר נמרוד פרידמן03/11/2013היי מיכל,
מאחר ולא בדקתי אותך, התשובות הן כלליות ומתייחסות לחזה טובולרי באופן כללי.
הניתוח כולל עיצוב החזה, הרמה והגדלה ומבוצע כולו דרך העטרה כך שהחתך היחיד הוא סביב העטרה. במידה ואין צורך בהקטנת העטרה, ניתן לעיתים לבצע את הניתוח מחתך מתחת לשד.
תהליך ההחלמה דומה באורכו לזה של ניתוח הגדלה בלבד וכך גם לגבי שכיחות הסיבוכים.
שתל גדול מאודמעלה את הסיכון לפגיעה בתחושה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?