שבוע לאחר ניתוח להקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שבוע לאחר ניתוח להקטנת חזה
    ענת
    01/12/2013

שלום רב.
    אני היום ביום שישי לאחר ניתוח הקטנת חזה. הכאבים היו נוראים. בעיקר הפריעו הצינורות שהושארו למספר ימים. היום פחות כואב, אבל מגרד ברמות אני מטפסת על קירות מרוב גירודים (בעיקר בצד אחד) עדין לא הסירו לי את כל התחבושות. האם יש דרך להרגיע את האזור? אנא עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שבוע לאחר ניתוח הקטנת חזה

שרון
    03/12/2013

היי ענת,
    גם אני עברתי בשבוע שעבר ניתוח להקטנת חזה.
    הצינורות הציקו וכאבו חבל על הזמן.
    מאז שהוציאו אותם אני מרגישה הרבה יותר טוב. עדיין כואב לי אבל...סביר.
    לגבי הגירודים, עדיין לא הגעתי לזה...כנראה שזה סימן שהפצעים מגלידים.
    מה שכן, אני מרגישה ממש מותשת, מסוחררת ועייפה. קשה לי לאסוף את עצמי ולעשות דברים. גם את מרגישה כך?
    מאחלת לך החלמה מהירה.
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שבוע לאחר ניתוח הקטנת חזה

ענת
    03/12/2013

שרון שלום!
    מלבד הגירודים שמופיעים רק בערב. שמגיעים לרמה של כאב אדיר. במהלך היום אני מרגישה טוב, פעילה מאוד, יוצאת בבוקר וחוזרת אחר הצהרים. אולי את מותשת בגלל האנטיביוטיקה. בדקת זאת? תתקשרי לרופא שלך ותספרי לו.
    החלמה מהירה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שרון

סיון
    03/03/2014

גם אני בעניין הקטנה. אשמח אם תוכלי לשתף בחוויית ההתאוששות. נראה שלא היה פשוט....

תודה רבה
    סיון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתלבטת לגבי הקטנת חזה לקבל חוות דעת

מיר
    16/01/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו