מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הגדלה לא בניתוחדנה15/01/2014
שלום. אני בת 27 ובעקבות בעיות אכילה בגיל ההתבגרות החזה שלי לא התפתח כלל. אני מאד לא רוצה לעבור ניתוח ולמרות שהחזה שלי ממש לא מפותח, יספק אותי גם אם יגדל במעט. האם קיימות דרכים אחרות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה לא בניתוח - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/01/2014ירדן שלום
ניתן לבצע הגדלת חזה בעזרת הזרקת שומן עצמי לשד זאת בתנאי שאינך מעונינת להגדיל באופן משמעותי (כ- 200 CC).
גם הליך זה נעשה בחדר ניתוח בהרדמה כללית.
כמובן שיש לראות אותך לפני כן על מנת לדעת אם את מתאימה לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזרה לא בניתוח - תגובה
דנה16/01/2014אני לא מתאימה לדעתי, כי לפי מה שהבנתי הפרוצדורה לא אפשרית בנשים רזות יחסית. בכתבה שהתפרסמה באתר הזה קראתי שיש אופציה להזרקה ולהורמונים. הזרקה הבנתי שמאד יקרה ולא מחזיקה הרבה (האם זה עדיין ככ יקר? זו כתבה די ישנה..) ועל הורמונים לא שמעתי - מה לגבי זה? (לא גלולות!)
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזרה לא בניתוח - תגובה - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר16/01/2014להזרקת הורמונים יש תופעות לוואי שהקשה שבהן היא הגדלת הסיכון לחלות בסרטן.
מעבר לכך לא בטוח שבעזרת הורמונים ניתן יהיה להגיע לגודל מביע רצון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה לא בניתוח
דנה17/01/2014אם כך הורמונים זה לא טיפול שבאמת משתמשים בו?
ואם אפשר את דעתך על עוד שני דברים ששמעתי עליהם:
הזרקת מקרוליין
naturalbe - האם זה טיפול אמיתי או שזה שקר?
מה לדעתך כדאי לעשות במצבי?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה לא בניתוח - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר19/01/2014מקרולן הוא חומר נספג. יש לחזור על הטיפול לאחר שנה עד שנתיים תלוי בקצב היספגות החומר בגוף שלך.
אינני מכיר את הטיפול NATURALBE. יש לוודא כי הטיפול מאושר ע"י משרד הבריאות ואינו גורם נזק. מומלץ להוועץ ברופא.
על מנת לתת תשובה מקצועית ולתת לך המלצות מה כדאי לעשות עליך להגיע לבדיקה.
לא ניתן לתת יעוץ ללא בדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההגדלת חזה לא בניתוח
דנה19/01/2014אבל עושים שימוש במקרולן למטרות אלה, נכון? זה לא טיפול מומלץ
לגבי נטורלבי - הוא מאושר מבחינה רפואית לדעתי, אבל איך יודעים שהם לא עובדים עליי? עם איזה רופא אני אמורה להתייעץ?
שוב המון המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?