אי סימטריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אי סימטריה
    רותי
    21/01/2014

שלושה שבועות אחרי הרמה והגדלת חזה יש אסימטריה רצינית לפני הניתוח היה טיב פוריה ימיני היה גדול יותר מהשמאלי אחרי הרמה הוכנס לי שתל +הרמה+הקטנה שתל של195סיסי והשמאל שהייתה לפני הניתוח הקטן יותר הוכנס 300 הפיטמות עדיין למטה והעטרה לא עגולה והן שונות זו מזו מבקשת עזרה דחופה זה לא נירא משהו שיכול להשתנות לא מבחינת גודל ולא מבחינת פיטמות
    תוך כמה זמן אוכל לעבור תיקון כי קשה לי ליראות את העצמי
    תמונה מצורפת אחרי ניתוח עם זה באמת ניקרא הרמה + הגדלה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אי סימטריה

הוספת תגובה

• אי סימטריה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    22/01/2014

שלום רותי
    שלושה שבועות לאחר ניתוח עדיין יש בצקות ושטפי דם באזור המנותח.
    לא ניתן לתת חוות דעת בשלב כל כך מוקדם.
    ניתוח חוזר במידה ויהיה צורך יכול להתבצע רק אחרי מספר חודשים (ובהתאם לנוהל של המנתח שלך) לאחר שהשד הגיע למצב יציב.
    מומלץ להמשיך במעקב אצל הרופא המנתח שיוכל לשים לב לבעיות במידה ויעלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רותי
    22/01/2014

תודה על תשובתך עוד דבר קטן היום רופא יבאי לי חגורת גומי ואמר לי לשים אותו כמה שיותר ביום כדי שהשתל יגלוש למטה והפטמות יעלו למעלה אחרי שעברו כמה שעות קיבלתי לחץ על התפרים וכאבים שבאים ונעלמים האם זה נורמלי עקב לחץ או מסכן את השתל ביפנים אני אמורה גם לישון עם החגורת לחץ הזה או רק ביום שוב תודה ואין עלייך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    23/01/2014

שלום רותי
    עליך לשאול את הרופא למידת הלחץ שהוא ממליץ. אין סכנה לשתל.
    את השאלה האם לישון עם החגורה או לא יש לשאול את המנתח שלך וכך גם לגבי הכאבים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו