משתוקקת להקטנת חזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משתוקקת להקטנת חזה
    הדר
    28/04/2014

שלום, אני עוד מעט אהיה בת 21. חולמת מכיתה י״א לעשות הקטנה. הגובה שלי הוא 1.59, שוקלת בערך 57 קילוגרם, מידת החזייה שלי 65GG.
    אני כרגע בצבא, משתחררת עוד חודשיים והיו לי מספר שאלות בנוגע לניתוח ואפשרויות מימון מקופת החולים.
    1. הלכתי למנתחת פלסטית שהמליצה לי על הניתוח ואמרה שיקל רבות על חיי במספר אספקטים שונים, ונתנה לי מכתב שמציין שלדעתה ישנה סיבה רפואית לעשות את הניתוח על מנת להקל עלי בעתיד. בנוסף קיבלתי המלצה חאורתופד אך אמר לי שזוית הכיפוף בגב שלי אינה מספיקה לדעתו למימון. האם יש דרך לברר את הקריטריונים לקבלת מימון מהקופה, ובמידה ואני מתחילה בתהליך לנסות להשיגו מה עלי להכין מראש?
    2. מה אחוזי הסיכון שבניתוח זה והאם ישנם סיבוכים או תופעות נפוצות לאחר הניתוח?
    אלו שאלות מכוונות לבנות שעברו את הניתוח לפני מספר חודשים/שנים:
    3. האם הצלקות נעלמות אחרי זמן רב?
    4. כיצד השד נראה מספר שנים לאחר הניתוח?

עשיתי קצת מחקר באינטרנט אבל לא מצליחה למצוא פרטים מסויימים, אם יש אתר כלשהו שאפשר להפנות אותי אליו אני אשמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משתוקקת להקטנת חזה

הוספת תגובה

• משתוקקת להקטנת חזה - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    28/04/2014

שלום הדר
    אכן הניתוח להקטנת חזה יכול להקל עליך מאד.
    על מנת לדעת מה הם הקריטריונים לעשות את הניתוח במימון הקופה, מומלץ לפנות לקופה בה את מתכוונת להיות חברה ולברר אצלם מה בדיוק נדרש ממך.
    בכל ניתוח יש סיכונים. כאשר תחליטי מה ברצונך לעשות ותבחרי את המנתח תקבלי הסבר מפורט גם לגבי הסיכונים. חלק מהסיכונים הם התפתחות זיהום ולכן תקבלי אנטיביוטיקה בזמן הניתוח ולאחריו, הצטלקות לא יפה ויצור צלקות מעובות, שינוי ברקמת השד ובתחושות כולל אבדן תחושה בפטמה, פגיעה ביכולת להניק.
    הצלקות לא נעלמות לעולם אם כי בדרך כלל הן נעשות פחות בולטות.
    עם השנים ועקב הריונות , עליות וירידות במשקל ועוד, השד עלול לשנות את צורתו.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו