מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוששת ...שרית20/07/2014
שלום אני בת 35 אחרי שתי לידות .אני מאד מתלבטת לגבי ניתוח הרמה והגדלה ..יש לי חזה מאין טובולרי אני מידה C . הרקמת שד שלי עבה למעלה הוא יחסית מלא העניין הוא שהוא איננו עגול אין לו צורה של שדיים נורמאליים. אני ככ רוצה לעבור את הניתוח ..הרמת חזה והגדלה. אני די חוששת מסיבוכים או חלילה מהרדמה עצמה. האם גודל שתלים לא גדולים יכולים למנוע חלק מהסיבוכים? האם זה נכון שניתוח הרמת חזה עם הגדלה מבחינת החלמה וכאב יותר קל מניתוח הגדלת חזה? האם קיים סיבוך של של ההרדמה ..? הפחד מהסיכונים זה מה שתמיד עצר אותי. מה יכול להמעיט את הסיבוכים האפשריים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הגדלה במרכז המשולב לאסתטיקה
דנה20/07/2014היי,
דווקא אם את חוששת מהרדמה אני ממליצה לך לעשות את ההגדלה רק במקום שקשור לבית חולים גדול, נגיד כמו המרכז המשולב לאסתטיקה באיכילוב, שם מנתחים רופאים מומחים מאיכילוב ואת מקבלת גם את כל התנאים של חדר ניתוח גדול וכל מה שנלווה לזה, חברה שלי סיפרה לי שזה סופר מקצועי שם, ממליצה בחום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוששת ... - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר20/07/2014שרית שלום
שד טובלרי הוא מום מולד שגורם לעיוות בצורת השד. התיקון הוא ניתוחי. מדובר בניתוח בהרדמה כללית. בכל ניתוח יש סיכונים ועלולים להיות סיבוכים הן של הניתוח והן מההרדמה. גודל השתלים (בתנאי שלא מדובר בגדלים קיצוניים) לא ישנה את אחוז הסיבוכים. הרמת חזה והגדלה אכן מעט יותר כואב אך משך ההחלמה תלוי בכל מטופלת.
הדרך היחידה להימנע מסיכונים וסיבוכים הוא לא לבצע ניתוח. בכל פעולה כירורגית כמו גם בכל מעבר כביש ישנם סיכונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון וניתוח
דפנה03/11/2015האם זה נכון שצריך להפסיק לעשן לקראת ניתוח הגדלת חזה?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעישון וניתוח - תגובה
ד``ר רונן גלזינגר04/11/2015דפנה שלום
לכל רופא יש פרוטוקול משלו לגבי הפסקת עישון בניתוחים שונים.
בניתוחים גדולים שונים יש חובה להפסיק את העישון.
אני אינני דורש להפסיק עישון לפני הגדלת חזה - אם כי ברור שהעישון מזיק מאד לבריאותך.
כשתבחרי את הרופא המנתח שאלי אותו מה הן ההנחיות שלו לגבי הפסקת עישון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
שאיבת חלב לאחר ניתוח הגדלת חזה
שינוי גודל פטמות במצבי חום וקור
כאב בתפר אחרי ניתוח הגדלת חזה לפני כ-10 שנים
גודל חזה לאחר החלמה מניתוח
תיקון גניקומסטיה והסרה של עודפי עור
הגדלת חזה ועליית משקל גוף
נזק בעת קרע בשתל סיליקון
אישור למימון ניתוח להקטנת שדיים - אשמח לתשובות
צורך בהחלפת שתלי סיליקון
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?