חוששת ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוששת ...
    שרית
    20/07/2014

שלום אני בת 35 אחרי שתי לידות .אני מאד מתלבטת לגבי ניתוח הרמה והגדלה ..יש לי חזה מאין טובולרי אני מידה C . הרקמת שד שלי עבה למעלה הוא יחסית מלא העניין הוא שהוא איננו עגול אין לו צורה של שדיים נורמאליים. אני ככ רוצה לעבור את הניתוח ..הרמת חזה והגדלה. אני די חוששת מסיבוכים או חלילה מהרדמה עצמה. האם גודל שתלים לא גדולים יכולים למנוע חלק מהסיבוכים? האם זה נכון שניתוח הרמת חזה עם הגדלה מבחינת החלמה וכאב יותר קל מניתוח הגדלת חזה? האם קיים סיבוך של של ההרדמה ..? הפחד מהסיכונים זה מה שתמיד עצר אותי. מה יכול להמעיט את הסיבוכים האפשריים?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוששת ...

הוספת תגובה

• הגדלה במרכז המשולב לאסתטיקה

דנה
    20/07/2014

היי,
    דווקא אם את חוששת מהרדמה אני ממליצה לך לעשות את ההגדלה רק במקום שקשור לבית חולים גדול, נגיד כמו המרכז המשולב לאסתטיקה באיכילוב, שם מנתחים רופאים מומחים מאיכילוב ואת מקבלת גם את כל התנאים של חדר ניתוח גדול וכל מה שנלווה לזה, חברה שלי סיפרה לי שזה סופר מקצועי שם, ממליצה בחום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוששת ... - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    20/07/2014

שרית שלום
    שד טובלרי הוא מום מולד שגורם לעיוות בצורת השד. התיקון הוא ניתוחי. מדובר בניתוח בהרדמה כללית. בכל ניתוח יש סיכונים ועלולים להיות סיבוכים הן של הניתוח והן מההרדמה. גודל השתלים (בתנאי שלא מדובר בגדלים קיצוניים) לא ישנה את אחוז הסיבוכים. הרמת חזה והגדלה אכן מעט יותר כואב אך משך ההחלמה תלוי בכל מטופלת.
    הדרך היחידה להימנע מסיכונים וסיבוכים הוא לא לבצע ניתוח. בכל פעולה כירורגית כמו גם בכל מעבר כביש ישנם סיכונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון וניתוח

דפנה
    03/11/2015

האם זה נכון שצריך להפסיק לעשן לקראת ניתוח הגדלת חזה?!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון וניתוח - תגובה

ד``ר רונן גלזינגר
    04/11/2015

דפנה שלום
    לכל רופא יש פרוטוקול משלו לגבי הפסקת עישון בניתוחים שונים.
    בניתוחים גדולים שונים יש חובה להפסיק את העישון.
    אני אינני דורש להפסיק עישון לפני הגדלת חזה - אם כי ברור שהעישון מזיק מאד לבריאותך.
    כשתבחרי את הרופא המנתח שאלי אותו מה הן ההנחיות שלו לגבי הפסקת עישון.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו