בקשה לבנות שעברו הגדלת חזה 300cc

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשה לבנות שעברו הגדלת חזה 300cc
    נוגה
    28/07/2014

שלום לכל הבנות היפות
    אני מתעתדת לעבור ניתוח הגדלת חזה, הגודל שהומלץ לי הוא כאמור- 300cc
    יש לי לבטים רבים בנוגע לגודל הזה בגלל שאני מפחדת מאוד מתוצאה אגרסיבית מידיי. אני שטוחה כמעט לגמרי, בקושי מידה A ורציתי להגיד למידה שבה יהיה לי "משהו"- בהחלט לא מחפשת להוציא עיניים. זה יותר אישו שלי עם עצמי, מאוד לא מעוניינת שזה יהיה ברור מאוד שעשיתי הגדלה למי שרואה אותי מהצד. הבהרתי לרופא שלי שאני מחפשת תוצאה מאוד עדינה ומאוד טבעית וזה הגודל שהוא המליץ לי עליו בהתחשב בנתונים שלי. ברור לי שזה שונה מבחורה לבחורה, אני מעט רחבה בבית החזה ומשקלי ממוצא- גובה 1.63 ושוקלת 58 וחצי ק"ג.
    אשמח מאוד לתגובתן של בנות שעשו גודל כזה, איך מרגיש לכן הגודל?
    המון המון תודה לעונות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדעתי..

נינה
    31/07/2014

אני עברתי לפני כמה ימים הגדלת חזה, לפני ההגדלה הייתי בסביבות ה70B ועשיתי שתל של 325 CC, זה יוצא גודל פרופורציונלי ונעים לעין. אני חושבת שהגודל שהוא המליץ לך עליו הוא מושלם לתוצאה שאת מצפה לה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה נינה!

נוגה
    31/07/2014

תודה רבה על התגובה :)
    יש דרך לדבר איתך מחוץ לפורום הזה? אני ממש אשמח לשמוע על החוויות שלך מהניתוח במיוחד לאור העובדה שעשית אותו עכשיו והכל עוד טרי בראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו